Potpop Čukaričkog u Švedskoj! „Brđani“ se raspali, Hamarbi demonstrirao silu

12.08.2021

18:39 >> 18:41

0

Autor: Adam Štulić

Beogradski tim na težak način završio evropski put

Potpop Čukaričkog u Švedskoj! „Brđani“ se raspali, Hamarbi demonstrirao silu
Copyright Fudbaleri Hamarbija foto: MN Press

Bolno je prizemljen Čukarički, pomalo i tragično završen je evropski put „brđana“ za ovu sezonu. Posle beogradskih 3:1 san o plej-ofu Lige konferencija postao je realan, ali ga je Hamarbi na svom stadionu surovo ugasio. U revanšu trećeg kola kvalifikacija za novoformirano takmičenje srpski klub doživeo je debakl – 5:1.

Čudno zvuči, ali Čukarički je svoju šansu propustio u Beogradu. Meč na stadionu Partizana završen je sjajnom pobedom, ali su izabranici Dušana Đorđevića propustii još nekoliko odličnih prilika da osiguraju veću prednost pred revanš, što im se na kraju i te kako obilo o glavu.

Duel sa debitantom u Superligi Kolubarom iz Lazarevca, minulog vikenda, mogao je da nagovesti krizu „brđana“, koja je u Stokholmu ogoljena do koske.

Čukarički se u Švedskoj „raspao“ za pola sata. Toliko je bilo potrebno domaćinu da preokrene minus iz Beograda, golovima Žeazea (12’), Selmanija (26’) i Paulsena (44’).

Pročitajte još

Već tada je mogao da se nasluti debakl srpskog predstavnika, koji je sredinom drugog poluvremena zaličio na tim iz beogradskog duela i takav pristup krunisao golom nade Ndijaea u 64. minutu. Međutim, nada gostiju trajala je samo tri minuta Svedberg kaznio neverovatnu nošalantnost defanzivaca „brđana“, čiju je sudbinu zapečatio Selmani u 72. minutu meča.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike