Bosanci veruju u Miloševića: Došao je na izgubljeno, vodi nas u baraž za EURO!

22.11.2023

21:58

0

Nekadašnji trener Partizana ima važeći ugovor i vodiće ekipu u martu kad će selekcija BiH pokušati da obezbedi plasman na šampionat Evrope

Bosanci veruju u Miloševića: Došao je na izgubljeno, vodi nas u baraž za EURO!
Savo Milošević i Edin Džeko - Copyright Profimedia

Srpski fudbalski stručnjak Savo Milošević ostaje selektor Bosne i Hercegovine i vodiće tu reprezentaciju u martovskom baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, potvrdio je član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH Fuad Čolpa.

Kako je za portal Raport.ba izjavio Čolpa, nekadašnji trener Partizana ima važeći ugovor i vodiće ekipu u martu kad će selekcija BiH pokušati da obezbedi plasman na EURO.

- Sa selektorom Miloševićem je dogovoreno sve bilo u trenutku kad su kvalifikacije već bile izgubljene, a on je već došao na izgubljeno, a preostale kvalifikacione utakmice trebalo je da posluže kao priprema za baraž u martu - rekao je Čolpa.

 Jedan od čelnika FS BiH je dodao da nema razloga da se bilo šta menja i remeti posle završetka kvalifikacija.

- Milošević će ostati selektor, dogovor je da uigra i pripremi ekipu za baraž. Nadam se da ćemo tad biti u najboljem mogućem sastavu - zaključio je Čolpa.

Milošević je inače treći selektor BiH u poslednje dve godine, prethodno je kratko ekipu vodio Meho Kodro, a pre njega Faruk Hadžibegić. Bosna i Hercegovina nikad nije igrala na Evropskom prvenstvu, a najveći uspeh ostvarila je 2014. godine kad je bila učesnik Mondijala u Brazilu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike