Kad Bosance iritira odlazak Srbije na EURO 2024: Reprezentativac BIH morao da objašnjava svoju čestitku "orlovima"! (FOTO)

20.11.2023

10:39

0

Autor: D. P.

Bolje kad komšiji krava nije živa i zdrava

Kad Bosance iritira odlazak Srbije na EURO 2024:  Reprezentativac BIH morao da objašnjava svoju čestitku "orlovima"! (FOTO)
Copyright Profimedia, printscreen

Mladi reprezentativac BiH Mladen Cvjetinović čestitao je selekciji Srbije na plasmanu na EURO 2024, da bi posle brojnih negativnih komenatara navijača iz našeg zapadnog susedstva morao da objasni svoj postupak.

Cvjetinović igra za nemački Ingolštat, rođen je u Berlinu 2003. godine i prve fudbalske korake napravio je u Herti zajedno sa srpskim reprezentativcem Lazarom Samardžićem.

Profimedia, printscreen
Mladen Cvjetinović

 

- Ćao, narode,

 Kako ste malopre primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Euro. Nisam tim storyjem ništa loše mislio, to mi nije bila namjera. Budući da imam familiju u Srbiji, kao i po celoj bivšoj Jugoslaviji, i budući da je Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu i koji igra za Srbiju, moj dobar prijatelj, hteo sam da mu čestitam - napisao je Cvjetinović i nastavio:

- Kako sam primetio po društvenim mrežama, moja čestitka je iritirala ljude. Zato želim da objavim da dajem 100 posto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da je volim. Nisam hteo nikoga da iznerviram. Želim vam lepo veče. Vaš Mladen - zaključio je momak iz Berlina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike