Bolnica u Humskoj, Partizan povređen, izubijan i umoran, odlaže meč Superlige

13.08.2021

09:56

0

Nije još zvanično, ali je izvesno

Bolnica u Humskoj, Partizan povređen, izubijan i umoran, odlaže meč Superlige
Copyright Partizan, MN Press

Partizan je “preživeo” dramu i izbacio Soči posle 120 minuta velike borbe. Već sledeće nedelje sledi plej-of za ulazak u grupu Lige konferencija, u kojoj je protivnik Santa Klara.

To znači da crno-bele čeka put u Ponta Delgadu na Azorima, koja je od Beograda udaljena oko 4.000 kilometara. Treba reći i da Partizan iz meča sa Sočijem nije izašao neokrnjen, jer se nekoliko fudbalera povredilo.

Sve to dovelo je do toga da će Partizan tražiti odlaganje utakmice sa Metalcem, koja je trebalo da se igra u nedelju uveče, piše Telegraf.

Osim igrača koji su se povredili na utakmici, Partizan je pre meča sa Sočijem ostao i bez Danila Pantića, koji se povredio na zagrevanju. Njega je zamenio Filip Holender, koji je još “rovit” od povrede skočnog zgloba.

Aleksandar Šćekić, koji je dao gol Sočiju, već duže vreme igra sa povredom primicača, dok se Nemanja Jović još oporavlja od povrede kolena.

Ivan Obradović i Aleksandar Miljković su tek “izašli” iz povreda i imaju dva zajednička treninga sa timom, iako ih je Aleksandar Stanojević uveo u produžetku meča sa Sočijem.

Povrh svega toga, još nekoliko nosilaca igre oseća posledice neshvatljivo teškog žreba i dvomeča sa jakim ruskim timom, tako da je Partizan prosto bio primoran na ovakav potez. Tim pre što u sredu sledi novo daleko putovanje, a u četvrtak i konačna borba za plasman u grupbnu fazu Lige konferencija protiv portugalske Santa Klare.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike