Nišlije bez bele zastave stižu u Beograd: Čukarički ima kvalitet, ali mi dolazimo da se nadigravamo

13.08.2021

13:01

0

Susret na Brdu zakazan je za nedelju u 18.30

Nišlije bez bele zastave stižu u Beograd: Čukarički ima kvalitet, ali mi dolazimo da se nadigravamo
Copyright FK Radnički Niš

Burna srpska nedelja u evropskim fudbalskim takmičenjima završila je uspehom Partizana, ali i neuspesima Crvene zvezde, Vojvodine i Čukaričkog.

Ekipa sa Banovog Brda preživela je pravu katastrofu u duelu sa Hamarbijem (1:5), a poljuljano saopouzdanje domaćina pokušaće već u nedelju od 18.30 da iskoristi niški Radnički koji stiže u Beograd.

– Pred nama je ozbiljan protivnik, koji će u ovaj meč ući u specifičnom raspoloženju posle eliminacije iz Evrope. Ne treba na to gledati kao na neki veliki neuspeh. Čukarički je svakako želeo uspeh u tom dvomeču, imao je svoje šanse u prvoj utakmici, ali treba sagledati realno sve okolnosti. I kvalitet rivala i neiskustvo našeg tima u međunarodnim takmičenjima. Sigurno je da je taj duel sa Hamarbijem ostavio trag na ekipi Čukaričkog, ali ne treba mi mnogo da se bavimo njima – rekao je trener Radničkog Aleksandar Stanković.

Strateg Nišlija podsetio je na visok plasman Čukaričkog u narednoj sezoni:

– Čukarički je kvalitetna ekipa. Prošle sezone je bio treći na tabeli, ove nas je predstavljao u Evropi. U pitanju je jako organizovan klub, imaju dobro izbalansiran tim na svim pozicijma i pred nama je izuzetno zahtevno gostovanje. Ali mi znamo šta nam je činiti. Predstavljamo klub
sa velikom tradicijom i u skladu sa tim treba i da se ponašamo. U Beograd ne idemo sa “belom zastavom”, već idemo da se nadigravamo. Treba da budemo fokusirani tokom svih 90 minuta, da greške svedemo na minimum.

Pročitajte još:

Čukarički se nalazi na šestom mestu Superlige sa šest osvojenih bodova, dok je Radnički slabije rangiran za dve pozicije i ima osvojen jedan bod manje u odnosu na narednog rivala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike