Milioni lete kao konfete, a Liverpul u tišini završava velike poslove: Klop „zacementirao“ defanzivu

13.08.2021

14:30 >> 14:35

0

Autor: Adam Štulić

Redsi ozvaniliči produžetak saradnje sa sjajnim štoperom

Milioni lete kao konfete, a Liverpul u tišini završava velike poslove: Klop „zacementirao“ defanzivu
Copyright Virdžil van Dajk foto: MN Press

Milioni širom fudbalske Evrope lete kao konfete, a Liverpul je odlučio da ovog leta primeni politiku totalno drugačiju od drugih.

Dok se navijači širom Starog kontinenta zanimaju poslovima PSŽ, Čelsija, Mančester sitija… na „Enfildu“ su procenili da najveći kapital već imaju u svojim redovima, zbog čega su se čelnici kluba i menadžer Jirgen Klop fokusirali na produžetke ugovora zvezda koje već nose crveni dres.

Posle Alisona Bekera, Aleksandera Trenta Arnolda i Fabinja, potpis na novi ugovor s Liverpulom stavio je i Virdžil van Dajk, koji bi na „Enfildu“ trebalo da ostane do leta 2025. godine.

Iza sjajnog Holanđanina je teška godina, jer je zbog povrede kolena na derbiju s Everrtonom propustio skoro celu prošlu sezonu, ali sada je potpuno spreman da se vrati u tim i povede Liverpul ka vrhu engleskog i evropskog fudbala.

Pročitajte još

Podsetimo, jedan od najboljih defanzivaca na svetu, ujedno i najskuplji fudbaler u istoriji kluba, stigao je u Liverpul iz Sautemptona pre tri godine u transferu vrednom 75 miliona funti, a sa „redsima“ je osvojio Ligu šampiona i Premijer ligu, kao i Superkup Evrope i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike