Van Dajk se vratio na teren, Jovetić ga odmah "poslao po burek": Sjajan gol bivšeg asa Partizana

30.07.2021

09:26

0

Stub odbrane Liverpula se vratio posle devet meseci pauze

Van Dajk se vratio na teren, Jovetić ga odmah "poslao po burek": Sjajan gol bivšeg asa Partizana
Copyright Virdžil van Dajk i Stevan Jovetić, Profimedia

Navijači Liverpula dočekali su konačno da vide na terenu Virdžila van Dajka u prijateljskoj utakmici protiv Herte. Ipak, kod neutralnih ljubitelja fudbala šou je “ukrao” bivši as Partizana, crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić.

Herta je pobedila Liverpul 4:3, a Van Dajk je zaigrao posle devet meseci pauze.

On je bio jedan od stubova skorašnjih uspeha Liverpula, a njegovo odsustvo se i te kako osetilo nakon što je u oktobru, tokom derbija Merzija pokidao prednje ukrštene ligamente.

Holandski reprezentativac odlučio je da propusti ovogodišnje Evropsko prvenstvo da bi se bolje pripremio za sezonu u Premijer ligi. Meč u Tivoliju bio je prvi za 30-godišnjaka posle duge pauze i to je bilo vidljivo.

On je u igru ušao sredinom drugog poluvremena, kao i njegov partner u odbrani, koji je takođe dugo odsustvovao, Džo Gomez, ali nisu uspeli da pomognu Liverpulu da ostane neporažen.

Štaviše, Jovetić ga je malo i posramio, kada je primio loptu na početku polovine terena. Crnogorac se stuštio ka golu, uspeo je da odbije Van Dajka, a onda ga je “poslao po burek”, potom i Endrua Robertsona “po jogurt” i lepo savladao Alisona Bekera.

Uživajte:

Ipak, ništa nije moglo da pokvari zadovoljstvo Van Dajka zbog povratka na teren.

– Pre 285 dana, krenuo sam na ovaj put ka igranju. Teško je izraziti kako se osećam, ali mi je važno da kažem da se osećam blagosloveno što sam imao podršku od toliko mnogo neverovatnih ljudi. Hirurzi, fizioterapeuti, treneri i osoblje, svi oni su bili uz mene od prvog dana. Moji saigrači su mi dali energiju, navijači su mi pružili ljubav, podršku i ohrabrenje. A najviše porodica, jer bih bez njih bio ništa. Hvala vam. Posao tek sad počinje, nastavljamo! – poručio je Van Dajk.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike