Piksi vidi nešto dobro: Dobar trening meč za Srbiju! Odigrali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje!

15.11.2023

23:17

0

Autor: D. P.

Slab meč "orlova" u Levenu

Piksi vidi nešto dobro: Dobar trening meč za Srbiju! Odigrali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi smatra da je provera protiv Belgije bila dobra provera pred mnogo važniji meč sa Bugarskom u Leskovcu.

- Dobar trening meč za Srbiju i Belgiju. Generalno dobra provera za mnogo važniji meč koji nas očekuje u kvalifikacijama za EP. Plan je bio da napravimo rotaciju u timu, jer nas čeka važniji meč protiv Bugarske. Odigrali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje, imali posed, nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Pokazali smo reakciju posle tog prvog poluvremena i gola koji smo primili posle greške - rekao je Stojković.

MN Press
Marko Grujić

Piksi se osvrnuo na partiju Samardžića.

- Uglavnom znamo šta želimo za ono što nas očekuje 19. novembra. Samardžić? On je naša budućnost, zadovoljan sam igrom i ponašanjem. Kad god se igra neka utakmica, uvek se traži da budete odgovorni, meč je pokazao da možemo da pariramo ovako jakim selekcijama kao što je Belgija, a istovremeno da se pruži prilika većem broju igrača. U mislima nam je, ponavljam, meč u Leskovcu, okrećemo se njemu, znamo šta želimo - rekao je selektor Dragan Stojković.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike