Priča Italijana o dolasku u Partizan je bila baš nerealna: Potencijalni „orao“ nadomak novog kluba

13.08.2021

18:22 >> 19:00

0

Autor: Adam Štulić

Brazilac srpskog porekla blizu povratka u domovinu

Priča Italijana o dolasku u Partizan je bila baš nerealna: Potencijalni „orao“ nadomak novog kluba
Copyright Lijanko Vojnović foto: Profimedia

Bombastično je početkom leta u Srbiji odjeknula vest „Gazete delo Sport“ o navodnim pregovorima Partizana i Lijanka Vojnovića. Crno-beli su kroz nekoliko sati sve demantovali, a u petak iz Brazila stiže glas koji potvrđuje da je ugledni italijanski list tada baš bio na pogrešnom tragu.

Potencijalni reprezentativac „orlova“ nadomak je povratka u domovinu. Brazilac srpskog porekla mogao bi uskoro da zaduži opremu tamnošnjeg velikana Flamenga, što je potvrdio njegov otac i menadžer Marselo Vojnović.

– To je klub – kazao je Marselo na pitanje brazilskih novinara o spekulacijama koje su se pojavile povodom mogućeg transfera.

– Flamengo bi bio odlična alternativa. Pogledajte samo šta se dogodilo drugim Brazilcima koji su bili u Evropi, pa se vratili – rekao je Lijankov otac, koji će predstojećeg vikenda stići u Italiju kako bi sa čelnicima Torina pokušao da dogovori jednogodišnju pozajmicu.

Lijanko duže vreme pokušava da završi saradnju s „bikovima“, koji insiistiraju na cifri od devet miliona evra, plus dva miliona kroz bonuse, a Marselo Vojnović otkrio je i da bi Italijani radije prodali njegovog sina, nego ga slali na još jednu pozajmicu posle Bolonje.

Pročitajte još

Podsetimo, Torino je Vojnovića kupio 2017. godine od Sao Paula za 7.5 miliona evra, a pored Flamenga za njega je određeni interes pokazao i Betis, kojem je najveća prepreka za ulazak u pregovore finansijski fer-plej u Španiji, zbog kojeg je nedavno i Barselona morala da se rastane od klupske ikone Lea Mesija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike