Piksi izgleda kucao na otvorena vrata Vojnovića: Lijanko besan na Fudbalski savez Brazila zbog Tokija

15.05.2021

11:59 >> 12:00

0

Kapiten olimpijske reprezentacije izostavljen sa spiska igrača za Igre u prestonici Japana

Piksi izgleda kucao na otvorena vrata Vojnovića: Lijanko besan na Fudbalski savez Brazila zbog Tokija
Copyright FSS

Izgleda da pretpostavke Dragana Stojkovića Piksija o stavljanju Lijanka Vojnovića ponovo pod zastavu Srbije, nisu bile neosnovane! Štoper Torina javno je kritikovao odluku Fudbalskog saveza Brazila i selektora olimpijske selekcije da u tim za Tokio ne pozove ni njega, ni mnoge druge igrače koji su prethodne tri godine uigravali da bi odbranili zlatnu medalju iz Rija 2016. godine.

Lijanko je svoje neslaganje sa spiskom podelio preko društvenih mreža. Istione radi, on je svoju kritiku na kraju izbrisao, ali su mediji na vreme napravili “prinskrinove” i sada ih koriste kako ilustrovali njegovo nezadovoljstvo.

– Oni se igraju – napisao je Lijanko misleći na FS Brazila:

– Nije bilo poštovanja za mnogo, mnogo igrača. Krenuli smo da se izgrađujemo od Tulona 2019. godine. Zašto? Mateus Kunja? Ja? Majkon? Bremer, kojidobro igra u Italiji? Zar ne zaslužujemo poštovanje? Ne zaslužuješ te ga vi – pourčio je Lijanko.

– Mnogi drugi igrači. David Neres? Pedrinjo? Paulinjo? Fuzato? Nisam ovde da bih skretao pažnju, to meni ne treba. Tu sam da vam kažem da ne zaslužujete poštovanje mnogih Brazilaca – rekao je Vojnović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike