Razišli se Spartak i Keržakov! Dobro poznato ime dovodi se u vezu sa Subotičanima!

13.11.2023 | 21:44

Autor: G. F.

Klub se nije oglasio po pitanju novog šefa struke

Copyright MN Press

Fudbalski klub Spartak obavestio je javnost da Aleksandar Keržakov više nije trener!

Navodi se da je došlo do sporazumnom raskidu saradnje između kluba i ruskog stručnjaka.

- Aleksandar Keržakov više nije trener FK Spartak. Na danas održanom sastanku fudbalski klub Spartak i trener Aleksandar Keržakov, sporazumno su raskinuli ugovor i razišli se u prijateljskom tonu, s ciljem da se pronađe način za izlazak iz rezultatske krize, a obostrani zaključak je da bi promena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rešenje za klub. FK Spartak se zahvaljuje bivšem treneru Aleksandru Keržakovu na dosadašnjoj više nego korektnoj saradnji.

Ovim povodom oglasio se i predsednik kluba Nikola Simović

- Fudbalski klub Spartak i šef stručnog štaba Aleksandar Keržakov,  sporazumno su raskinuli ugovor. Desio se pad u poslednjih nekoliko utakmica i tim je upao u krizu iz koje nije uspeo da se izvuče, neke kockice se nisu složile nakon čega su došli i lošiji rezultati. Aleksandar je izvanredan čovek i trener i ovim putem mu se lično zahvaljujem na svemu učinjenom. Svima u klubu nam je drago što smo sarađivali sa svetskom fudbalskom legendom i žao nam je što saradnja nije potrajala duže. Želim mu puno sreće u nastavku karijere.

 

 

Iako se klub nije oglašaao po pitanju novog šefa stručnog štaba brojni izvori navode da će to biti iskusni stručnjak i povratnik u srpski fudbal Nenad Lalatović.

Spartak se nalazi na 11. mestu Superlige sa 16 osvojenih bodova posle 14 odigranih utakmica.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam