Čuvajte ih, hoće da se ubiju! Argentinac otkrio u kakvom se psihičkom stanju nalaze trenutno Ronaldo i Aguero

14.08.2021

06:23 >> 06:26

0

Di Marija pričao o neraspoloženju Portugalca i svog slavnog zemljaka zato što nisu u PSŽ

Čuvajte ih, hoće da se ubiju! Argentinac otkrio u kakvom se psihičkom stanju nalaze trenutno Ronaldo i Aguero
Copyright Anhel Di Marija, Kristijano Ronaldo, Kun Aguero/Profimedia

Anhel Di Marija blista od sreće što se po prvi put u klupskoj karijeri nalazi u društvu Lea Mesija. Argentinac veruje da se posle dolaska Mesija u PSŽ ne osećaju dobro ni njegov zemljak Kun Aguero, ni bivši saigrač iz Real Madrida Kristijano Ronaldo sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2014. godine.

– Kristijano verovatno želi da se ubije što nije tu sa nama. Kvalitet i broj vrhunskih igrača koje PSŽ sada ima je nešto jedinstveno. To se ne dešava često u klubovima i veliki igrači uvek žele da budu sa najboljima. Kristijano bi sigurno želeo da bude ovde, ali došao je Mesi. Igram sa Leom. Imam odličan odnos sa njim na terenu i van njega – rekao je za argentinski “TyC sport” Di Marija, koji će sasvim sigurno provoditi manje vremena na terenu nego prošle sezone ako Poketino očekivano bude forsirao trojac u napadu Mesi – Nejmar – Mbape.

Lionel Mesi i reprezentacija Argentine, Tanjug/AP Photo/Bruna Prado

Di Marija koji se ovog leta zajedno sa Mesijem popeo na krov kontinenta osvajanjem Kopa Amerike sa “gaučosima” kaže da teške trenutke preživljava i pojačanje Barselone Aguero. I za njega, verovatno u šali, kaže da ima suicidne ideje, jer se preselio u Kataloniju zbog svog druga, a sada je taj razlog izgubio svaki smisao.

– Kun želi da se ubije, šta može da uradi? Najgori od svega ovoga je što se ponovo povredio i biće odsutan nekoliko nedelja. Tužno, jer je stavljao veliko opterećenje na koleno, pokušavajući da se oporavi i da bude na dobrom nivou čim se vrati. Ponavljanje povrede je dosadno i nadam se da će se oporaviti što je pre moguće kako bi pokazao ko je on zaista.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike