Predsednica Zadra potvrdila: Mile Kitić je problem! On se isprečio između igrača i "Tornada"!

10.11.2023

12:22

0

Autor: D. P.

Srpski pevač i zvanično razlog za svađu

Predsednica Zadra potvrdila: Mile Kitić je problem! On se isprečio između igrača i "Tornada"!
Iva Bookanović - Copyright printscreen

Navijači FK Zadar prekinuli su u utorak trening fudbalera svog kluba da bi protestvovali zbog njihove proslave prvenstvene pobede uz pesmu srpskog pevača Mileta Kitića.

Ovu vest je potvrdila i predsednica kluba Iva Bokanović, demantujući da su pristalice kluba protestvovali protiv uprave i načina na koji je izvršena privatizacija.

- Ispred navijača smo prvo izašli Krševan Santini i ja, raspravili spornu situaciju, a u nijednom trenutku tema razgovora nije bila privatizacija kluba i ničije nezadovoljstvo novim vlasnicima. Nakon toga smo zajedno sa navijačima otišli na teren da razgovaramo sa igračima. Razgovor između igrača i navijača je protekao u miroljubivom tonu, gde je predstavnik navijača prvo izrazio nezadovoljstvo zbog te pesme - rekla je Bokanovićeva. 

Pritnscreen
Tornado Zadar

 

- Ispred igrača se javio kapiten Domagoj Muić i izneo zajednički stav. Nakon toga su se igrači i navijači rastali aplauzom, a navijače smo i pozvali da podrže momke na idućoj domaćoj utakmici protiv Vodica. Izmišljanje i izvrtanje činjenica dela javnosti već postaje smešno - kazala je Bokanovićeva.

Tako je kod Zadrana bio sporan samo Mile Kitić! Ali više nije ni on! 

Stvar je rešena aplauzom, što znači da se srpski pevači više neće puštati i pevati u svlačionici!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike