Drama oko nestalog fudbalera hrvatskog kluba je sve veća – otac nesrećnog mladića otkrio šokantne detalje!

24.08.2023

18:15

0

Autor: A. Š.

Abdulahu Talalu Hamedu od ponedeljka se gubi svaki trag

Drama oko nestalog fudbalera hrvatskog kluba je sve veća – otac nesrećnog mladića otkrio šokantne detalje!
Abdulah Talal Hamed - Copyright Twitter/hnkgorica

Nastavlja se drama oko nestanka Abdulaha Talala Hameda, koji je ove nedelje trebalo da pojača hrvatsku Goricu. Podsetimo, nesrećni Iračanin sa švedskim državljanstvom obavio je sve formalnosti oko prelaska u novi klub, ali je potom otišao u Budimpeštu po još neke lične stvari, od kada mu se gubi svaki trag.

Kako vreme prolazi u javnost isplivavaju sve šokantniji detalji, pa tako švedski mediji pišu da je doskorašnji fudbaler mađarskog ZET imao velike probleme i da je zbog njih i odlučio da se preseli u Hrvatsku.

- Prošle nedelje bio je veoma zabrinut. Bio je potišten i nekako nestabilan, prvi put nije hteo da mi kaže o čemu se radi. Samo je rekao da bi nešto moglo da se dogodi – ispričao je fudbalerov otac.

Iračanin je u Budimpeštu doputovao u nedelju, da bi se u ponedeljak ujutru javio menadžeru s rečima da je pokupio stvari i da kreće za Hrvatsku kako bi stigao na trening. Ipak, na njemu se nije pojavio, a pošto je alarmirana, mađarska policija je pronašla Hamedov automobil u garaži zgrade u kojoj je u Budimpešti živeo. Posle provale u stan, pronađen je i pasoš fudbalera, ali ne i ključevi od stana i novčanik.

Otac je u javnost izneo i šokantnu pretpostavku, da je Abdulaha oteo gazda kluba u koji je odbio da pređe u poslednjem trenutku. Naime, Talal Hamed je imao sve dogovoreno sa jednim neimenovanim klubom, ali se u međuvremenu javila Gorica i „pokvarila“ dogovor.

- Tada je boravio u hotelu i tamo su došla dva čoveka. Jedan je pretio da će ga ubosti nožem, pozvana je policija i ona ih je odvela.

Tu, ipak, nije bio kraj problemima nesrećnog mladića, koji je posle tog neprijatnog susreta dobio poziv od osobe koja se predstavila kao zastupnik kluba kojeg je odbio, tražeći mu 50.000 evra kao odštetu za odustajanje od transfera. Abdulah je to odbio da isplati i potom su počele pretnje, zbog čega njegov otac veruje da su upravo vlasnici tog kluba krivi za otmicu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike