Grci otkrili ubicu navijača AEK-a? Nestvaran obrt u istrazi – Mihalisu život uzeo njegov prijatelj!?

09.11.2023

17:57

0

Autor: A. Š.

Mediji u zemlji Helena napominju da je jedan fan atinskog kluba uhapšen zbog sumnje da je zadao smrtonosni ubod Kacurisu

Grci otkrili ubicu navijača AEK-a? Nestvaran obrt u istrazi – Mihalisu život uzeo njegov prijatelj!?
Trenutak kada huligan udara palicom Mihalisa - Copyright Printscreen/Twitter/hooliganscz1999

Neverovatan obrt dogodio se u istrazi ubistva navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa. Podsetimo, nesrećni mladić život je izgubio u Atini, noć pre meča kvalifikacija za Ligu šampiona kluba za koji je navijao i zagrebačkog Dinama, u uličnoj tuči sa hrvatskim huliganima.

Navijači Dinama su početkom avgusta doputovali u grčku prestonicu, iako nisu imali pravo da prisustvuju meču, a u zasedi koju su napravili fanovima AEK-a, u blizini stadiona, Kacuris je zadobio smrtonosni ubod nožem posle kojeg je iskrvario.

Reakcija grčke policije bila je ekspresna. Čak 102 hrvatska huligana uhapšena su i do danas sede u pritvoru, gde čekaju kraj istrage, a ukoliko se saznanja grčkih medija ispostave kao tačna mogli bi uskoro da se nađu na slobodi.

Naime, mediji u Grčkoj saznaju, od osobe koja se nalazi na visokoj poziciji u Ministarstvu javnog reda, da je uhapšen jedan navijač AEK-a i da se trenutno ispituje njegova umeštanost u Kacurisovo ubistvo. Navodno, istražitelji su uspeli da identifikuju DNK vlasnika noža koji je pronađen na mestu ubistva, te da se radi o osobi koja je od ranije poznata policiji, s obzirom da je osuđen na 12 meseci zatvora zbog tuče u Volosu, u kojoj je 2017. godine povređeno 15 osoba.

A. D. je na ispitivanju posle Mihalisovog ubistva priznao da je bio u njegovoj blizini i da je imao nož, ali da ga je izgubio tokom incidenta. Dodao je i da je sa nesrećnim Kacurisom bio prijatelj 10-ak godina, te da je nož bacio pre nego što je došao s njim u kontakt u noći ubistva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike