Novak se više ne svađa sa publikom - to ga više ne radi: To ga je prošlo!

08.11.2023

09:56

0

Nekada najbolja teniserka na svetu smatra da Đoković ima sada drugačiji odnos sa navijačima

Novak se više ne svađa sa publikom - to ga više ne radi: To ga je prošlo!
Novak Đoković - Copyright Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Novak Đoković dominira svetskim tenisom, a njim se bavila i nekada prva teniserka sveta Žastin Enan, koja je podvukla da Nole promenio odnos prema publici i da mu to više nije prioritet.

- Stekla sam utisak da Novak sada ima drugačiji odnos sa publikom i da više ne ulazi u neke prevelike rasprave, čini mi se da se više distancira. Ne dajem im neki povod da mu zvižde, sad mu je fokus na tenis i da pobedi. Sve ostalo na terenu, nije mu više toliko bitno - istakla je Enan.

Bivša belgijska teniserka svesna je da publika Novaka motiviše na poseban način i da mu daju dodatnu energiju.

- Iz mog isksustva znam da publika može da te poremeti, da postane neprijateljska, da podrži protivnika. Kod Novaka je totalno drugačija situacija, njega to posebno motiviše, verovatno je to povezano i sa njegovim velikim iskustvom - zaključila je Žastin Enan. 

Inače, Đoković je u nedelju osvojio Masters u Parizu, a do kraja sezone očekuje ga još Završni turnir u Torinu, kao i Dejvis kup.

Na korak je od toga da sezonu završio kao prvi na ATP listi, a za to mu je potrebno da pobedi samo jedan meč u Italiji, ili da Alkaraz izgubi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike