Zvezda će da izgubi u Bernu ako bude ovako igrala: Kapiten surovo iskren - Ovako više ne može dalje

07.11.2023

23:35

0

Autor: P.K.

Crveno-beli poraženi, kapiten baš ništa ne krije

Zvezda će da izgubi u Bernu ako bude ovako igrala: Kapiten surovo iskren - Ovako više ne može dalje
Aleksandar Dragović - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Crvena zvezda je ispala iz Lige šampiona posle poraza od Lajpciga u Beogradu, ali joj preostaje borba za Ligu Evrope u poslednjem kolu.

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović stao je posle meča pred kamere TV Arena sport i kad je čuo konstataciju da je tim igrao dobro u drugom poluvremenu, odmah je odgovorio:

Ja se ne slažem. Mi smo zasluženo izgubili. Prvo smo mogli da izgubimo 3-4:0. Jeste, imali smo tu šansu da uz malo sreće izjednačimo na 1:1, Šerif je imao šansu i na kraju 2:2, ali za mene, preko 90 minuta, ovakvi nemamo šta da tražimo u Ligi šampiona.

Pobeda u Bernu donosi Evropsko proleće...

- Mi samo pričamo i računamo, ali ako igramo kao danas, izgubićemo i tamo, to mora svima da bude jasno. Mi moramo svi da se dignemo, ovako ne može dalje. Ako hoćemo da uzmemo neki bod u Ligi šampiona ili da pobedimo, mora svaki igrač da bude 100 posto bolji, da se trudimo više kao ekipa i da budemo bolji na terenu.

Rekli ste da Zvezda mora da bude bolja, u kojim segmentima?

- U svim. Videlo se u prvom poluvremenu. Tako ne može da se igra Liga šampiona. Mi hoćemo da igramo protiv najboljih, moramo da se trudimo. Za mene je to bilo malo. Za mene, zasluženo smo izgubili.

Koliko je teško igrati protiv ovako brzih igrača?

- Pa teško. Hteli smo da uđemo u presing, nijednom nismo ušli u presing, oni su išli u dubinu, tako da sva sreća da je bilo samo 0:1. Spasao nas je Omri. Prvo poluvreme za mene… Moramo da učimo, ali pričamo to dva meseca, nismo ništa... Ne znam kako da kažem da ne budem prestrog… Moramo da učimo i da napredujemo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike