Nemci se plaše Marakane! Upozoravaju navijače i šalju smernice pred "najopasniju utakmicu u istoriji kluba"

07.11.2023

10:23

0

Autor: A. S.

Strahuju od uzavrele atmosfere i Delija

Nemci se plaše Marakane! Upozoravaju navijače i šalju smernice pred "najopasniju utakmicu u istoriji kluba"
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat dočekuju ekipu Lajpciga u četvrtom kolu Lige šampiona. Veliko interesovanje vladalo je među navijačima crveno-belih, kojima je jasno da je ovaj meč od izuzetne važnosti ukoliko žele evropsko proleće.

Tako su iz kluba juče rešili da puste i dodatni kontigent karata i omoguće navijačima iz unutrašnjosti i inostranstva da gledaju voljeni klub u najelitnijem takmičenju, međutim, od delija pred meč, strahuju i Nemci.

Fudbalerima Lajpciga je jasno da će ih na stadionu Rajko Mitić dočekati uzavrela i paklena atmosfera koju navijači Crvene zvezde pripremaju, a zna i nemački Bild.

Najpoznatiji tamošnji list pisao je o predstojećem meču, a naslov teksta glasi - "Navijači Lajpciga bi trebalo da putuju tajno".

Upozoravaju Nemci svoje navijače, kojih će biti oko 500, da ovo neće biti bezbedno putovanje i navode da je klub dao određene preporuke svojim pristalicama.

"Bild" je otišao toliko daleko i naveo da je ovo najopasnija utakmica u istoriji kluba kada su u pitanju navijački krugovi.

Sa druge strane, kao i pred svaki veći i važniji meč, i ovog puta su iz Zvezde apelovali na navijače da fer i korektno navijaju i bodre svoju ekipu do bitnih bodova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike