Iz Partizana zagrmeli posle vređanja Duljaja! Imena su sigurno poznata, na stadion se ulazilo uz lični dokument!

06.11.2023

21:11

0

Autor: G. F.

Iako na stadionu Novog Pazara nije bilo navijača, iz lože se čule gnusne uvrede upućene treneru crno-belih

Iz Partizana zagrmeli posle vređanja Duljaja! Imena su sigurno poznata, na stadion se ulazilo uz lični dokument!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Odličnu prvenstvenu utakmicu između Novog Pazara i Partizana (0:1) pokvarile su osobe koje su se našle na stadionu.

Poznato je da je domaćin kažnjen i da je utakmica odigrana bez prisustva navijača, ali se i pored toga po završetku meča mogla čuti salva gnusnih uvreda na račun trenera Partizana Igora Duljaja.

Zbog toga su se ekspresno oglasili iz Humske i zatražili identifikaciju onih koji su bili na stadionu i dozvolili sebi da uzvikuju užasne stvari šefu struke crno-belih.

- Prezadovoljni smo pobedom u Novom Pazaru, tim pre što je izvojevana na tako teškom gostovanju u muškoj, fer utakmici, čime je uspeh tima veći. Ipak, ostaje i gorak ukus zbog svega što se dešavalo posle utakmice, kada je naš trener Igor Duljaj verbalno napadnut dok je davao izjavu, što se moglo čuti u TV prenosu. Razočarani smo, jer nismo očekivali onako ponašanje od kluba sa kojim imamo izuzetno prijateljske odnose, a koji je dopustio da lica iz svečane lože vređaju porodicu našeg trenera i govore sve i svašta. Koliko znam, na stadionu je trebalo da bude ograničen broj ljudi, koji sa sve timovima i stručnim štabovima ne premašuje brojku od 150, čija imena su sigurno poznata, jer se u okolnostima kada je klub sankcionisan ulazi samo uz lični dokument. Pitanje je kolika je ta brojka bila na ovom meču, posto naša ekspedicija nije brojala više od 35 članova i ko su ljudi koji vređaju trenera drugog kluba iz restriktivne zone - istakao je generačni direkor Partizana Miloš Vazura, a prenosi Telegraf.

Nažalost ni tu nije bio kraj pošto je na inače izuzetno sportskoj konferenciji za medije ponovo došlo do nepristojnog ponašanja prema Duljaju.

- Na konferenciju za medije, gde su dva trenera pokazala gospodske manire i uzajamno poštovanje je poslat provokator sa namerom da izazove reakciju našeg trenera, koji je zadržao prisebnost i pokazao kakav je čovek - zaključio je rukovodilac Partizana.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike