Trener Partizana napustio konferenciju zbog provokacija: Da li ste parkirali autobus? Duljaj: Da si ti meni živ i zdrav (VIDEO)

06.11.2023

20:15

0

Autor: D. P.

Sramotno ponašanje nepoznatih lica u Novom Pazaru

Trener Partizana napustio konferenciju zbog provokacija: Da li ste parkirali autobus? Duljaj: Da si ti meni živ i zdrav (VIDEO)
Copyright printscreen

Ako postoji neko u srpskom fudbalu ko zaslužuje poštovanje zbog fer odnosa prema svim akterima utakmica onda je to Igor Duljaj.

Ipak, trener Partizana danas je doživeo veliki broj neprijatnosti u Novom Pazaru!

Javnost je mogla dobro da čuje gnusne uvrede koje su mu upućivane od nepoznatih lica dok je o prvim utiscima pričao za Arenu Sport TV.

Ništa bolje nije bilo ni na konferenciji za novinare, gde je dobio pitanje "da li je Partizan parkirao autobus poslednjih pola sata".

 

 

- Hvala, gospodine. Mnogo ste korektni, hvala na pitanju... Inače, super! Živi bili, da ste vi meni živi i zdravi - rekao je Duljaj pre nego što se podigao i napustio salu.

Usput su domaći želeli da ga odobrovolje time što je čovek koji je postavio pitanje okvalifikovan kao "neki zvezdaš".

Verovatno su i oni koji su skandirali gadosti o ženi trenera Partizana isto bili tamo "neki zvezdaši" ...

Utakmica u Novom Pazaru je odigrana bez gledalaca, jer su odmaći bili kažnjeni zatvaranjem kapija zbog ponašanja publike na meču sa Vojvodinom.

To znači da su samo osobe veoma bliske klubu mogli da uživo prisustvuju meču koji je Partizan rešio u svoju korist golom Severine u 2. minutu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike