Duljaj bez dlake na jeziku: Kamion sa jajima je spreman - osvrnuo se i na meč sa Novim Pazarom!

05.11.2023

13:52

0

Trener Partizana je svestan šta ga očekuje ako krenu porazi u sezoni

Duljaj bez dlake na jeziku: Kamion sa jajima je spreman - osvrnuo se i na meč sa Novim Pazarom!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana gostuju u ponedeljak (15.00 Tv Arena) Novom Pazarom u 14. kolu Superlige sa željom da nastave pobednički niz u šampionatu.

Trener crno-belih Igor Duljaj svestan je da igraju protiv nezgodnog protivnika, koji u svojim redovima imaju iskusne igrače poput Ljajića, Šćepovića i Sume.  

- Novi Pazar je odličan tim, nije lako dobiti Vojvodinu, Čukarički, ne hvalim ih, ali pričam kako jeste. Žao mi je što neće biti publike, bila bi to prava brazilska atmosfera, tako da će igrači jednog i drugog tima biti lišeni podrške sa tribina - poručio je Duljaj.

Trener Partizana otkrio da imaju neke zdravstvene probleme i da još ne zna u kom sastavu će izaći protiv Novog Pazara.

- Imali smo nekoliko problema. Nemam razloga da krijem tim. Juče Severina nije trenirao, Zahid ima temperaturu. Sitniji problemi, ali dovoljno da me poremete. Uvek moram da sačekam taj poslednji trening da vidim ko može da igra, tako je i danas. Kanute takođe oseća bol u primicaču.

Igor Duljaj je svestan da sportska javnost može da se okrene za tren, ako rezultati krenu da idu nizbrdo. 

- Kamion sa jajima je spreman. Prvi put kad kiksnemo, a to će se desiti. Važno je da tim bude koncentrisan i da razmišljamo samo o narednom protivniku. Takođe, nećete verovati, ne interesuje me ko šta piše, gledam ono što se dešava u našoj kući. Jedino mi je to važno, da li smo peti ili prvi po određenim parametrima, ili statistici, to me stvarno ne zanima. 

Nekoliko stotina navijača Partizana je došla na trening u subotu uveče kako bi crno-belima dali podršku pred gostovanje Novom Pazaru.

- Lepo je kad nas neko tako prijatno iznenadi i ta radost igrača i celog našeg kolektiva pokazuje da imamo veliku podršku. Nažalost, biće sablasna atmosfera, bez publike. U ovom trenutku razmišljamo samo o Novom Pazaru - zaključio je Duljaj.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike