Partizan se voli, tu sam odrastao, ali emocije ostaju po strani: Ljajić spreman dočekuje crno-bele

06.11.2023

06:57

0

Autor: A. S.

Neće biti lako ni Marku Šćepoviću

Partizan se voli, tu sam odrastao, ali emocije ostaju po strani: Ljajić spreman dočekuje crno-bele
Ljajić i Raća Petrović - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u ponedeljak od 15 sati gostuju ekipi Novog Pazara u meču 14. kola Superlige. Biće to duel od velikog značaja za obe ekipe, ali i sa velikim emocijama na obe strane.

Dres Novog Pazara ove sezone nose trojica bivših igrača crno-belih, Adem Ljajić, Marko Šćepović i Sejduba Suma, a prva dvojica su odrasla i sazrela u prvom timu Partizana.

Ljajić je put Partizana krenuo upravo iz rodnog Novog Pazara, u koji se vratio ovog leta. Ipak, dobro pamti obe ekipe, i onu u kojoj se rodio i onu u kojoj je ponikao.

- Veliki su to klubovi i naravno da ostane draž što ste bili deo njih. Radio sam samo svoj posao, profesionalno. Partizan je ipak nešto drugo, tu sam odrastao. Ne kaže se tek tako – za druge se navija, Partizan se voli. Nikad ne mogu da se odužim klubu, mada sam u nekoj meri kroz "minimalac" nešto i vratio. Mnogo mi je pomogao, odatle sam krenuo da pravim karijeru. Osvojio dva prvenstva i kup, a i klub je dobro prošao od mog transfera - istakao je Ljajić za "Sportski žurnal", pa dodao:

- Stoji da smo tamo odrasli, ali emocije ostaće po strani. Novi Pazar je moj grad, moj klub i sa saigračima daću maksimum kako bismo 90 minuta odigrali na najvišem nivou i pobedili. Igrači Partizana su se namestili, igraju dobro i pobeđuju. U sjajnoj su formi i iz tog razloga nam neće biti lako. Posebno mislim na Šćepu i mene, kao decu Partizana.

Partizan je u ovom trenutku prvi na tabeli sa 34 boda, tri više od Crvene zvezde, ali i jednu utakmicu manje, dok su Pazarci na šestom mestu sa 17 osvojenih bodova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike