U Bajernu su razočarani, kako i ne bi! Poraz od trećeligaša baš mnogo zaboleo

02.11.2023

11:27

0

Autor: 24sedam

- Doživeli smo težak poraz, koji je teško "progutati" i fokusirati se na subotu - kazao je Miler koji je kritikovao neke saigrače

U Bajernu su razočarani, kako i ne bi! Poraz od trećeligaša baš mnogo zaboleo
Copyright Tanjug/Uwe Anspach/dpa via AP

Fudbaleri Bajerna žestoko su podbacili u Kupu Nemačke. Izgubili su od Sarbrikena, ekipe koja  se takmiči u trećoj nemačkoj ligi. Povodom ovog "šamara", oglasio se i sportski direktor Kristof Frojnd.

- Odigrali smo jako, jako loše prvo poluvreme. Ovo jednostavno ne sme da se dešava. U drugom poluvremenu nismo mogli da postignemo gol. Ne možemo na taj način da odigramo poluvreme, bilo smo bez agresije i hrabrosti. Malo smo uradili, moramo sami sebe da krivimo. Ovo je veliko razočaranje - rekao je Frojnd za Sport1.

Jedan od najboljih fudbalera Bajerna Tomas Miler kritikovao je pojedine saigrače, koji su posle poraza od Sarbrikena odbili da pozdrave navijače.

- Doživeli smo težak poraz, koji je teško "progutati" i fokusirati se na subotu. Izvinjavam se navijačima za ponašanje celog tima posle utakmice. Morali bi da se držimo zajedno i da vam pokažemo poštovanje. Možda je "Klasiker" savršena prilika da popravimo situaciju - napisao je Miler na društvenim mrežama.

Bajern će u subotu igrati sa Borusijom u Dortmundu u derbi meču 10. kola Bundeslige.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike