Partizan je u najboljoj formi u Superligi, najkonstantniji su: Trener Voždovca hvali crno-bele pred gradski derbi

28.10.2023

14:19

0

Autor: P.K.

Ipak, na Krovu se uzdaju u svoje kvalitete

Partizan je u najboljoj formi u Superligi, najkonstantniji su: Trener Voždovca hvali crno-bele pred gradski derbi
Marko Savić - Copyright MN Press

Pošto su "oteli" bod prvo Čukaričkom, pa TSC-u, fudbaleri Voždovca idu na noge još jednom favoritu - lideru Superlige Partizanu.

Gradski derbi je u nedelju od 18.30. Trener "zmajeva" Marko Savić pun je hvale za crno-bele, za koje je rekao da su "ubedljivo u najboljoj formi" u prvenstvu, ali da se njegov tim ipak oslanja na svoje kvalitete.

- Partizan je ekipa koja je ubedljivo u najboljoj formi u celoj ligi, najkonstantniji su, uspeli su i da preokrenu neke duele, što pokazuje da veruju u to što rade i da imaju dobru energiju. U poslednje vreme prikazali su dominaciju, protivnici nisu uspevali da im zaprete, nisu primili nijedan gol u poslednja četiri meča, ubedljivi su. Imaju vrhunske igrače, dobro su organizovani, jasni su za analizu. Odlikuje ih fenomenalna tranzicija u napadu, to je nešto što im je najubojitije oružje, sposobni su da kazne svaku grešku protivnika, nije lako igrati protiv njih.

Sve to, međutim, čini dodatni motiv za Savićeve igrače.

- Imamo i mi naše kvalitete koje možemo da nametnemo i trudićemo se da to i uradimo. Znamo da je to jedno od dva najteža gostovanju u ligi, uz ono Crvenoj zvezdi. Igraju na svom terenu, u odličnom momentumu su, ali to je samo jedan motiv više za nas da izađemo, budemo hrabri i pokušamo da pobedimo Partizan. Utakmicu spremamo na taj način, dajemo i apsolutno najveći mogući respekt, jer pored toga što su istorijski jedan od naša dva najveća kluba, u ovoj sezoni su do sada najviše pokazali.

Utakmica između Partizana i Voždovca igra se u nedelju od 18.30 časova, a obezbeđen je prenos na TV Arena sport.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike