Ovo je viši nivo u odnosu na naš fudbal! Matić surovo iskren nakon potopa Čukaričkog - Moramo da verujemo u dobre stvari

27.10.2023

08:51

0

Autor: A. S.

Nisu Brđani imali ni dovoljno sreće, ali vremena za tugovanje nema

Ovo je viši nivo u odnosu na naš fudbal! Matić surovo iskren nakon potopa Čukaričkog - Moramo da verujemo u dobre stvari
Igor Matić - Copyright MN Press

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su poraženi na gostovanju ekipi Fiorentine u trećem kolu grupne faze Lige konferencije, 6:0 (3:0), a nakon ovog duela, trener Brđana, Igor Matić, bio je surovo iskren.

Nakon nešto više od pola sata igre, Viola je imala tri gola prednosti i igrača više, pa je već tada mogao da se nagovesti krajnji ishod.

Matić je nakon meča, sumirao utiske, i iskreno podvukao:

- Pokušali smo da izađemo visoko, da budemo hrabri što smo i pričali u najavi utakmice, ali prva dva šuta u okvir gola i lopta je završila u golu. Taj drugi gol mislim i da nije bio šut, hteo je da primi loptu, da li mu je prešla preko noge, tek ušla nam je u gol… posle toga crveni karton i mislim da je suvišno išta pričati posle toga - rekao je trener Čukaričkog Igor Matić i dodao:

- Jednostavno, protiv jednog ovako dobrog tima, protiv brutalne ekipe kakva je Fiorentina, oni svaku grešku kažnjavaju, tako da ako pogledamo celu ovu utakmicu i ako pričamo o ovim timovima iz Lige konferencije, iskreno, ovo je viši nivo u odnosu na nas, na naš fudbal, tako da šta da radimo, glava ide gore, nastavljamo i dalje da treniramo i da radimo, moramo da verujemo u dobre stvari.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike