Duljaj o sukobu sa Vazurom: Dotakao se i Meninga, ali i meča sa Radničkim 1923!

24.10.2023

16:51

0

Trener Partizana veruje u novi trijumf crno-belih u Superligi Srbije

Duljaj o sukobu sa Vazurom: Dotakao se i Meninga, ali i meča sa Radničkim 1923!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Velika prašina je dignuta prethodnih dana nakon izjave trenera Partizana Igora Duljaja da se fudbalerima duguju plate i da hoće da ih izbace iz stana zato što ne plaćaju kiriju.

Posle toga se oglasio i generalni direktor crno-belih Miloš Vazura koji je to demantovao, pa se očekivala i rekacija trenera Partizana.

- Stara vest. Radnički, Kragujevac, 14.00 - kratko je odgovorio Duljaj, pa nastavio da priča oko sukoba sa Meningom:

- Nije normalno i izvinjavam se klubu. Dres je svetinja, čak i kada igrači uđu u svlačionicu posle zagrevanja i bace majicu na pod, ja je podignem jer na njoj je grb Partizana. Tako sam vaspitan. Dešava se to u mnogim klubovima, ali je to stara vest. Svi su se fokusirali na taj momenat, a ne na tri gola. Mora da se priča o golovima i pobedi. Ta situacija je prevaziđena. Menig je dobar momak i nema problema kod nas. Videli ste kako se igrači raduju posle gola, čak i oni na klupi, to su emocije koje ne mogu da se kupe".

Trener Partizana se osvrnuo i na zaostali meč u Superligi protiv Radničkog iz Kragujevca, koji se igra u sredu (14.00 TV Arena). 

- Igramo protiv tima koji je u pet utakmica upisao tri pobede. Čak su i protiv Crvene zvezde odigrali odličnu partiju. Nadam se da će donekle uspeti da srede teren, jer podloga u takvom stanju više odgovara domaćinu. Sa druge strane, mi imamo cilj da pokušamo da nastavimo niz, iako sve ima početak i kraj. Potrudićemo se da uradimo sve što je do nas. Igrači rade odlično, žele da igraju fudbal, a trener koji je došao, Feđa Dudić, odlično radi posao - rekao je Duljaj i dodao:

- Kragujevčani su organizovana ekipa, čekaju da protivnik izgubi loptu i idu na kontru. Analiziramo ih, ali i oni traže slabe tačke. Utakmica je u nezgodnom terminu, od 14 časova. Znam da je radni dan, ali se nadam da će biti što više navijača.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike