Milanu presudio njegov đak! Juve pobedio, radovali se Dušan i Filip! (VIDEO)

22.10.2023

22:41

0

Autor: D. N.

Na konačan rezultat uticao i odnos snaga, jer su "rosoneri" bili prilično dugo sa fudbalerom manje

Milanu presudio njegov đak! Juve pobedio, radovali se Dušan i Filip! (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Derbi Serije A između Milana i Juventusa pripao je gostima iz Torina. Jedini gol na "San Siru" viđen je u 63. minutu, kada je Manuel Lokateli šutirao i uz dosta sreće pogodio. Lopta je na putu ka golu "rosonera" zakačila Radeta Krunića i prevarila Antonija Mirantea koji je zamenio suspendovanog Majka Manjana. Tako je Milanu presudio fudbaler koji je prošao njihovu školu.

Milan je sada dozvolio Juventusu da se približi na tabeli. Posle devet utakmica prvi je Inter sa 22 boda, a slede Milan sa 21 i Juventus sa 20.

Od srpskih fudbalera starter je bio samo Filip Kostić (igrao do 56. minuta), dok su šansu u drugom poluvremenu dobili povratnik Dušan Vlahović (56. minut) i Luka Jović (60. minut). Napadač Juvea i reprezentacije Srbije je imao dve izgledne prilike, ali nije uspeo da ih realizuje.

Treba reći i da je Milan od 40. minuta bio sa igračem manje. Malik Tijau je tada dobio crveni karton, pa je "staroj dami" posao bio i olakšan.

Nešto ranije danas, Roma je pobedila Moncu sa 1:0, dok je Bolonja savladala Frozinone sa 2:1. Salernitana i Kaljari su odigrali nerešeno - 2:2, dok je Atalanta pobedila Đenovu sa 2:0.

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike