Redovne plate, teško: Duljaj otvorio dušu o stanju u Partizanu - Nema perspektive!

03.10.2023

09:33

0

Autor: A. S.

Trener crno-belih otkrio šta i kako funkcioniše unutar kluba iz Humske

Redovne plate, teško: Duljaj otvorio dušu o stanju u Partizanu - Nema perspektive!
Igor Duljaj - Copyright Printscreen/YouTube/FK Partizan Beograd

Pobedom u Kruševcu nad ekipom Napretka, Partizan se vratio na vrh Superlige nakon 567 dana. Ali, ni vodeća pozicija i dva boda prednosti u odnosu na TSC, odnosno četiri ispred Crvene zvezde, ne pomažu da se reguliše situacija u klubu.

Najverniji navijači i dalje izbegavaju odlazak na utakmice, žele ostavku generalnog direktora Miloša Vazure, igračima nije lako, a ni Igoru Duljaju da motiviše tim za jesen bez Evrope.

Da situacija u klubu nije sjajna, jutros je prilikom gostovanja na K1 istakao upravo Igor Duljaj.

- Plate redovne... Pa to je veoma teško... Znate kako, u ovoj zemlji, kada su plate u pitanju i posebno sportisti koji imaju velike ugovore mnogo je teško pričati o platama. Zato što su velike. Ja sam mnogo puta rekao i unutar kluba velike plate, stari igrači, to nema perspektivu. Nemate na osnovu čega kasnije da profitirate. S druge strane, Zvezda može iz jednog prostog razloga - zato što su oni bili prvi, a to prvo mesto donosi Ligu šampiona. To je legitimno. Fudbalski klub Crvena zvezda sa te strane može da se pokrije. Mi ne... Mi smo nekada bili fabrika mladih talenata i igrača koji su ponikli iz fudbalske akademije Partizana. Bili smo drugi, ja više ne znam koji smo. Više nismo drugi, ja nemam problem da pričam o tome jer je u interesu Partizana - rekao je Igor Duljaj. 

Duljaj je ekipu preuzeo u finišu prethodne sezone, kada je šampionska trka bila gotova, a nije uspeo da crno-bele sačuva u Evropi. Težak i bolan poraz od ekipe Nordsjelanda eliminisao je Partizan iz Evrope, pa je sada glavni fokus na domaći šampionat.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike