Savić nahvalio TSC i Lazetića, pa istakao: Cilj je da osvojimo tri boda!

21.10.2023

00:44

0

Autor: A. S.

Respekt za jedan od najboljih timova u zemlji, ali i želja za pobedom

Savić nahvalio TSC i Lazetića, pa istakao: Cilj je da osvojimo tri boda!
Marko Savić - Copyright MN Press

Fudbaleri Voždovca u 12. kolu Superlige, dočekuju ekipu TSC-a, a taj duel je na programu u subotu od 19 sati.

Voždovac ima cilj da nastavi sa pobedničkim nizom nad favoritima iz prošle sezone, pa priželjkuju, da nakon Crvene zvezde, padne i evropski predstavnik iz Bačke Topole. TSC pak na Voždovac stiže u lošem trenutku, nakon eliminacije iz Kupa Srbije i to u prvom kolu, a pred meč sa Frajburgom.

Trener Voždovca, Marko Savić, smatra da TSC "demonstrira" dobar i "verovatno najintezivniji" fudbal u domaćem šampionatu.

- Radi se o timu koji demonstrira veoma dobar i verovatno najintenzivniji fudbal u Srbiji. Vicešampioni države su, ove sezone možda igraju još i bolje i beleže bolje rezultate. Uz to nas odlično predstavljaju u Evropi - rekao je Savić, pa uputio pohvale na račun kolege, Žarka Lazetića:

- Sjajno vođena ekipa koja poseduje izražen individualni i timski kvalitet, sa jasnim mehanizmima u igri. Moramo da nametnemo naš stil igre, da budemo agresivni sa i bez lopte, da pokažemo visok stepen ambicije i želje za nadigravanjem.

Na kraju, trener Voždovčana je istakao da poštuje protivnika, ali da želi tri boda.

- Cilj je da osvojimo tri boda i na taj način se pripremamo za ovu utakmicu, ali uz maksimalan respekt za jedan od najboljih timova u zemlji. Verujem da će biti zaista interesantan duel, nadam se da će biti veliki broj gledalaca i da će uživati u kvalitetnoj fudbalskoj predstavi - zaključio je Savić.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike