"Kneževi" šalju Strahinju Pavlovića na pozajmicu

19.12.2020

14:20

0

Hrvat ne vidi mladog Srbina u timu Monaka, a poslednje vreme ga nema ni u protokolu

"Kneževi" šalju Strahinju Pavlovića na pozajmicu
Copyright MN Press

Prema pisanju sajta “Foot mercato” Strahinja Pavlović mogao bi ove zime da bude jedan od trojice igrača o kojima se u Monaku razmišlja kao mogućim pozajmicama u januaru.

Pavlović od dolaska u Monako nije dobio šansu da debituje kod trenera Nike Kovača. Poslednji put je na klupi sedeo 20. novembra protiv PSŽ (3:2), a od tada ga nema ni u protokolu.

Specijalizovani sajt tvrdi da se mladi srpski štoper kao i Giljermo Maripan i Krislen Macima nalazi u kombinacijama kluba za pozajmicu, jer bi dalji ostanak kod Kovača zaustavio njihovo napredovanje.

Pavlović je i letos bio spomenut kao igrač koji će se kaliti u Serkl Brižu, ali se najava francuskih medija tada nije ostvarila, pa i najnoviju “selidbu” iz kneževine treba prihvatiti sa rezervom.

Uz mlade igrače koje biu pustili na ograničeni rok u druge klubove, Monako razmišlja da se nekih fudbalera trajno reši. Odnosi se, naravno, na igrače koje Kovač ne vidi kao deo ekipe, što bi rasteretilo i budžet kluba.

Na izlaznim vratima su zasad četvorica – Henri Onikur, Samjuel Grandsir i Jusef Ait Benaser, koji su odigrali malo ili nisu uopšte korišćeni tokom sezone.

Monako se trenutno nalazi na 8. poziciji, sa devet bodova zaostatka za vodećim Lilom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike