Levica koju je Tumba cenio! Povratak bivšeg asa Partizana u srpski fudbal posle 19 godina

17.08.2021

13:16 >> 13:19

0

Milorad Peković dolazi kao pomoćnik Saše Ilića u Čukarički

Levica koju je Tumba cenio! Povratak bivšeg asa Partizana u srpski fudbal posle 19 godina
Copyright Milorad Peković i Đorđe Tomić/MN Press

Novi trener Čukaričkog Saša Ilić objavio je sastav svog stručnog štaba.

U njemu će biti jedno malo iznenađenje, jer se posle duge pauze u srpski fudbal vraća nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Partizana i reprezentativac Crne Gore Milorad Peković. On i Saša Ilić igrali su zajedno za crno-bele od 1999. do 2001. godine, u vreme kada su tim vodili, prvo Miodrag Ješić, pa Ljubiša Tumbaković.

Peković je radio kao trener crnogorskog prvoligaša FK Podgorica. Posle odlaska iz OFK Beograda igračku karijeru je gradio u Ajntrahtu iz Trira, Majncu, Grojter Firtu i Hansi, da bi se 2015. oprostio od aktivnog igranja sa 38 godina.

Pored Pekovića u radu sa timom Iliću će asistirati iskusni Veličko Kaplanović, nekadašnji šef stručnog štaba BSK iz Borče i dojučerašnji trener omladinaca Čukaričkog.

Rad sa golmanima Ilić je ostavio dosadašnjem treneru Oliveru Kovačević, dok će kondicijom igrača da se bavi Draško Obradović.

Ulazak Kaplanovića u štab kod Ilića neće ostaviti praznu poziciju na klupi U19 ekipe sa Banovog brda. Umesto njega će brigu o omladincima voditi Pavle Delibašić, doskorašnji pomoćnik Dušana Đorđevića.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike