Isporučeni zahtevi "brđana" Partizanovoj legendi: Ubrzaj nas, ulepšaj i povedi u Evropu

17.08.2021

12:51 >> 12:53

0

Saša Ilić osim pobeda mora da forsira i mlade igrače sa kojima treba da napravi lepršav stil igre

Isporučeni zahtevi "brđana" Partizanovoj legendi: Ubrzaj nas, ulepšaj i povedi u Evropu
Copyright MN Press

Mnogo toga lošeg se zaređalo ekipi Čukaričkog da je jednostavno morala da se dogodi smena na trenerskoj klupi koja je “brđanima” donela legendu Partizana Sašu Ilića. Direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević kaže da je posle svega toga tim morao da se razdrma:

– Najpre bih želeo da se zahvalim Dušanu Đorđeviću na svemu što je učinio za klub u prethodnih godinu dana, pre svega na rezultatima koje je ostvario. Rastali smo se posle dogovora, ekipa je u poslednjih mesec dana delovala iscrpljeno i umorno, ali smo prevashodno želeli bolju igru. Poenta je bila da se razdrma ekipa, a Duletu želimo mnogo sreće u daljoj karijeri – kazao je Vladimir Matijašević za sajt Čukaričkog.

Vladimir Matijašević, MN Press

Bivšem “tehniku” FSS nije bilo teško da se seti rešenja za problem Čukaričkog, budući da je radeći na Terazijama 35 učestvovao u angažovanju Ilića na njegovom prvom trenerskom zadatku.

– Što se tiče novog šefa struke, izbor je pao na Sašu Ilića, legendu Partizana, kojem su počast odali i Zvezdini navijači. Znamo vrlo dobro kako se oprostio od fudbala, imao je veliku karijeru. Što se tiče trenerskog posla, ima iskustvo rada u mlađim reprezentativnim kategorijama, bio je i pomoćnik u stručnom štabu Draganu Stojkoviću Piksiju u seniorskom timu Srbije.

Promocija novog šefa struke biće održana u sredu na stadionu na Banovom brdu, posle čega će Ilić odraditi prvi trening sa ekipom. Debi će biti u duelu 6. kola Superlige Srbije protiv Radničkom 1923 u Kragujevcu (subota, 16.55).

Pročitajte još

– Možda ima malo rizika, Sale je tek počeo trenersku karijeru, ali njegova i vizija njegovog stručnog štaba se poklapa sa vizijom Čukaričkog. Brzo smo postigli dogovor, ugovor će biti potpisan na dve godine, sa njegovim stručnim štabom i ljudima koje je on doveo. Ciljevi kluba ostaju isti, plasman u Evropu, forsiranje mladih igrača, od Ilića očekujemo da malo ubrza tim, da napravi lepršaviju igru – zaključio je Matijašević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike