Moćna Zvezda sa šest golova probušila Trajala

18.10.2023

16:46

0

Autor: G. F.

Crveno-beli pobedili sa 6:0 Trajala

Moćna Zvezda sa šest golova probušila Trajala
Trajal - Zvezda - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde demolirali su Trajala u 1/16 Kupa Srbije sa 6:0, čime su opravdali ulogu favorita u Kruševcu.

Crveno-beli su tako krenuli u odbranu titule sa ubedljivom pobedom u Kruševcu, čime su se plasirali u osminu finala ovog takmičenja.

Trener Zvezde Barak Bahar je priliku dao mlađim igračima i oni su makslimalno opravadali poverenje izraelaskog stručnjak.

Što se tiče same utakmice, Trajal se relativno dobro držao u prvom poluvremenu, međutim u nastavaku su totalno pali, a najbolji pokazatelj da su primili čak tri golova, čime su pokvarili sliku sa početka meča.

Zanimljivo da su crveno-beli do ubedljive pobede stigli u poslednjih 16 minuta kada su golovi padali kao na traci, mlađani igrači Zvezde su postizali pogotke, Knežević, Šljivić i Mijatović. 

BLOG UŽIVO:

Kraj utakmice: Zvezda pobedila sa 6:0

88. minut - Još jedan pogodak crveno-belih, Nedeljković je odlično centrirao, Mijatović pogodio mrežu. Mladost Zvezde briljira u meču sa Trajalom. 

85. minut - Trajal promašio penal, veliki promašaj Đurovića. Opalio je po lopti, ali ona je otišla daleko preko gola. 

76. minut - Blic krig Zvezde. U dva minuta postigli golove. Ovaj put mrežu Trajala postigao Knežević, kome je ovo prvi pogodak u sezoni.

74. minut - GOOOL, Zvezda će definitivno da se plasira u osminu finala Kupa Srbije, tačku na pobedu dao je Šljivić golom sa nekih 15 metara. 

68. minut - Odlična šansa za crveno-bele da overe pobedu, ali Spajić nije iskoristio idealnu priliku kada je sa pet metara glavom prebacio loptu.

51. minut - GOOOL, Ndijaje povećava prednost Zvezde na 2:0. Odlično je reagovao fudbaler crveno-belih i sa nekih 11 metara je bez većih problema savladao golmana Trajala. Lakše se diše za crveno-bele.

Počinje drugo poluvreme:

45. minut - Završeno je prvo poluvreme, Zvezda vodi autogolom, čini se da su crveno-beli igrali koliko im je dovoljno da dođu u vođstvo. 

41. minut - Zanimljiva situacija, Kabić je iz slobodnog udaraca pokušao da savlada golmana domaće ekipe, ali lopta je otišla deleko iznad prečke.

33. minut - Zvezda dominira, ali i dalje ima samo jedan gol prednosti, crveno-beli stvaraju šanse, ali rezultat ostaje iz devetog minuta. Kada je Spasojević dao autogol.

24. minut - Utakmica bez većih uzbuđenja. Čini se da Zvezda igra koliko im treba, dok domaćini 

15. minut - Sve je došlo na svoje. Zvezda posle postignutog gola je preuzela invicijativu i bolji je tim na terenu. Ali, nema zrelijih šansi.

9. minut - Gooool! Crven azvezda je povela protiv Trajala, nakon što je autogol postigao Spasojević iz Trajala.

6. minut - Definitivno bolji početak domaćina, dosta su agresivniji i lopta se više nalazi na 

2. minut - Trenutno bez većih šansi sa obe strane. Čini se da Trajal bez straha ušao u meč i pokazao zube favorizovanim gostima. 

Kreće meč u Kruševcu

Trajal: Jovanović, Stević, Punoševac, Spasojević, Vojinović, Đorđević, Radivojević, Nikolić, Kostić-Milutinović, Rašković, Gogić.

Zvezda: Glazer, Nedeljković, Spajić, Dragović, Nikolić, Mjailović, Knežević, Kabić, Katai, Olajinka i Ndijae.

14.30. U ovom sastavu Zvezda kreću u odbranu titule u Kupu Srbije.

13.30 - Mladi fudbaler Crvene zvezde Jovan Šljivić poručuje da ekipa mora utakmici sa Trajalom da pristupi kao da je reč o Ligi šampiona.

- Ciljevi Crvene zvezde su uvek jasni, jer u svakom takmičenju želimo da pobeđujemo i navijačima pružimo kvalitetan fudbal. Bez obzira što je Trajal trećeligaš, ne želimo da ih potcenimo, već ćemo nastojati da pristup bude kao u Ligi šampiona. Odnos prema Zvezdinom grbu mi je uvek isti, bez obzira na protivnika, i znam da je tako i kod mojih saigrača, tako da verujem da ćemo navijačima pružiti kvalitetnu utakmicu i da ćemo na pravi način započeti odbranu trofeja Kupa Srbije. S obzirom na to da sam rodom iz Kruševca, biće to malo posebnija utakmica za mene, jer ću imati priliku da igram pred drugovima sa kojima sam odrastao, ali u svakom slučaju verujem da će biti pune tribine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike