Stojković misteriozan posle važne pobede: Ugovor mi ističe 31. decembra, možda ćete imati drugog selektora!

18.10.2023

08:55

0

Autor: G. F.

Što se Piksija tiče Srbija je već na Evropskom prvenstvu

Stojković misteriozan posle važne pobede: Ugovor mi ističe 31. decembra, možda ćete imati drugog selektora!
Dragan Stojković Piksi - Copyright MN Press

Ostvarili su fudbaleri Srbije pobedu u toj najvažnijoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i potrebno je samo još da overe plasman u duelu sa Bugarskom.

Selektor Dragan Stojković Piksi potpuno otvoreno ispričao sve što oseća u ovom trenutku.

- Ovako... Radim pošteno, imam pošten odnos prema grbu, prema Fudbalskom savezu, igračima. Ne varam, ne igram kladionicu, ne kaljam odnos. Mi smo verovali da ćemo pobediti, opcija da ćemo izgubiti nije postojala u mojoj glavi. Iskreno vam to govorim. Tako u mojoj glavi ne postoji opcija da izgubimo od Bugarske. Ne želim da pomislim! Matematički nije obezbeđen plasman, ali ja ovu šansu neću propustiti. vo je prva generacija koja će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo. Na pragu smo da ispišemo lepu stranicu istorije - rekao je Piksi, pa konstatova da sa Fudbalskim savezom Srbije ima potpisan ugovor do kraja ove godine:

- Nije bilo priče o produženju ugovora. Kome je do priče? Meni ugovor ističe 31. decembra, možda ćete imati drugog selektora, otkud znam. Postoji opcija produženja, ali možda se ne dogovorimo. Da se izljubimo... Verovatno svi treneri imaju opciju da produže kad se kvalifikuju - rekao je Stojković, pa poručio novinarima na konferenciji za medije:

- Gledajte te hotele po Nemačkoj da rezervišete na vreme!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike