Partizan bolji od OFK Beograda u sudaru dva lidera tokom reprezentativne pauze

17.10.2023

14:02

0

Autor: P.K.

Pojačanje crno-belih zabeležio prve minute u novom dresu

Partizan bolji od OFK Beograda u sudaru dva lidera tokom reprezentativne pauze
Duel Partizana i OFK-e - Copyright FK Partizan

Partizan, vodeći tim Superlige, trudi se da ojača konkurenciju, ali i vredno radi tokom prvenstvene pauze. Sada je dočekao OFK Beograd, lidera Prve lige na Teleoptiku.

Pobedio je Partizan 2:1.

Romantičari su pružili snažan otpor "parnom valjku", iako je Igor Duljaj pružio priliku igračima koji su do sada imali manje minuta u ovoj sezoni. Natan de Medina je prvi put zaigrao u crno-belom dresu.

Partizan je poveo golom Nemanje Nikolića u 12. minutu, dok je Samed Baždar doneo pobedu crno-belima u 52. minutu. Počasni gol za OFK Beograd postigao je Stanković u 84. minutu.

Igor Duljaj je poslao na teren ovaj sastav: Stevanović – Filipović, De Medina, Saničanin, Šehović – Petković, Šćekić, Jevremović, Pantić – Pavlović, Nikolić. U drugom delu su igrali Trifunović, Stjepanović, Baždar, Živković.

OFK Beograd je nastupio sa ovim timom: Simonović, Stanković, Daničić, Džejkob, Plavšić, Minić, Bajić, Halabrin, Stanković, Ademi, Kasalica. Igrali su još: Jevtić, Mimović, Nikolić, Đermanović, Ilić.

Superliga se nastavlja već ove nedelje, Partizan u petak gostuje Spartaku u Subotici. OFK Beograd u subotu dočekuje Mladost GAT.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike