Orlići nisu imali izbora! Ostajemo u igri za plasman na EURO!

16.10.2023

23:45

0

Autor: D. N.

Posle 9:1 u Notingemu, usledila je pobeda koja vraća nadu

Orlići nisu imali izbora! Ostajemo u igri za plasman na EURO!
Copyright MN Press

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije upisala je drugu pobedu u kvalifikacijama za EURO 2025. Posle ubedljivog poraza od Engleza, "orlići" selektora Dušana Đorđevića su slavili na novom gostovanju, u Severnoj Irskoj.

- Teška utakmica za nas posle rezultatskog brodoloma protiv Engleske. Trebalo je vratiti samopouzdanje za ovaj meč, učinili smo sve u prethodnih par dana da to i uradimo. Momci su uložili veliki napor po teškom terenu, nemam ni trunku zamerke na njihov pristup, volju, želju. I na kraju su za to nagrađeni pobedom.

Ostajemo u igri za plasman, osvojili smo šest bodova iz tri meča, imamo pravo da se nadamo.

 

 

Zahvalio bih se i navijačima koji su došli ovde da nas bodre, stvarno su nas prijatno iznenadili i pomogli da dođemo do tri boda u ovom važnom meču - rekao je selektor Đorđević.

I strelac prvog gola Vladimir Lučić ne krije da je bilo mnogo neizvesnosti.

- Morali smo da idemo na pobedu, nismo imali izbora. Svaka čast momcima kako su se podigli i izborili za bodove koji će nam mnogo značiti u nastavku kvalifikacija - istakao je Lučić, koji je uz Mioša Pantovića bio strelac.

Naredna dva meča mlada reprezentacija Srbije odigraće kao domaćin, najpre u Bačkoj Topoli protiv Engleske 18. novembra i nakon toga tri dana kasnije protiv Luksemburga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike