Stankovićev doktorat protiv Kluža: Meni je ponos da igram Ligu Evrope

17.08.2021

21:18

0

Autor: Adam Štulić

Strateg crveno-belih prezadovoljan posle ubedljive pobede

Stankovićev doktorat protiv Kluža: Meni je ponos da igram Ligu Evrope
Copyright Dejan Stanković foto: MN Press

Veliku pobedu ostvarila je Crvena zvezda i to u momentima kada su mnogi srpskog prvaka otpisali iz ozbiljnije borbe za mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Eliminacija od Šerifa je bila bolna, ali je strateg crveno-belih Dejan Stanković protiv Kluža (4:0) „odbranio doktorski rad“, pokazavši da ovaj tim Zvezde ima kvalitet da, u najmanjem, ponovi rezultate iz prošle sezone.

– Ovo je divno veče za naše momke, uz ovakvo navijanje i podršku. Oni su došli da nas pozdrave, kada je bilo teško stali su uz nas… Zato je Zvezda velika, zato su njeni navijači najbolji, prepoznaju momenat. Ovi momci, znam kako rade, verujem svom snagom – kazao je Stanković odmah posle meča za TV „Arena sport“ i u dahu nastavio:

– Završeno je prvo poluvreme, veliko, konkretan rezultat, direktna igra… Oni su dobra ekipa, verovatno su malo posustali posle trećeg primljenog gola, ali oni nisu za potcenjivanje. Nastavljamo da radimo, meni je ponos da igram Ligu Evrope, idemo dalje…

Malu mrlju na Zvezdinu ubedljivu pobedu bacila je povreda Miloša Degeneka u samom finišu prvog poluvremena, zbog koje nije mogao da nastavi meč.

– Izguraće to Miki. Dve, tri utakmice u kratkom periodu, ali on je borac, kao i svi momci. Ćutimo i radimo, ne govorimo kada i šta boli. Oni rade i bore se za ovaj grb – kazao je Dejan Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike