Srbija ostala bez još jednog talenta! Možda debituje već u utorak i to protiv Orlova!

13.10.2023

13:53

0

Autor: A. S.

Rođeni Beograđanin oblači dres Crne Gore

Srbija ostala bez još jednog talenta! Možda debituje već u utorak i to protiv Orlova!
Burmaz i Rubežić - Copyright MN Press

Bivši fudbaler Čukaričkog i Novog Pazara, Slobodan Rubežić, prihvatio je poziv Crne Gore, pa bi uskoro moga da debituje za njihovu reprezentaciju. Srbija je tako ispustila još jednog svog igrača.

Srbija će u utorak odmeriti snage u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo upravo sa selekcijom Crne Gore, a na susretu koji će se u utorak igrati na stadionu Rajko Mitić, mogao bi da debituje i Rubežić.

24-godišnji fudbaler je svoju odluku da prihvati poziv iz Podgorice, obrazložio za crnogorske medije.

- Neće mi biti čudno zbog takve situacije. Iskreno, zato što je to sve sport i to je nešto što je normalno. Može samo da mi bude lepo da sa svojim nacionalnim timom dođem i predstavim ga u najboljem mogućem svetlu - rekao je Rubežić za podgoričke “Vijesti”, a potom dodao da je za njega ovaj poziv bio iznenađenje:

- Da, pozitivno. To je nešto što svako sanja kad počne da se bavi fudbalom. Bio sam u kontaktu sa selektorom, koji me je pratio još od Novog Pazara. Mnogo sam srećan što sam dobio poziv za reprezentaciju Crne Gore, to je nešto posebno. Daću uvek sve od sebe.

Rubežić je otkrio da je poreklom iz Nikšića, gde je rođena njegova majka.

- Posebno je kada se daješ za nacionalni tim, tada se daješ najviše. Moja želja je bila da igram za Crnu Goru i sve ću od sebe dati da doprinesem dobrim rezultatima i uspesima. U Nikšiću mi je rođena majka i njena cela porodica, tako da mi je Nikšić uvek u srcu. To je mesto koje je obeležilo moje detinjstvo - zaključio je Rubežić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike