Dinamo nije upao u zamku kao Zvezda, Dinamo je upao u rupu bez dna: Hrvatski mediji razapinju "modre"

18.08.2021

08:23 >> 08:25

0

Reagovanja na debakl Zagrepčana u Moldaviji

Dinamo nije upao u zamku kao Zvezda, Dinamo je upao u rupu bez dna: Hrvatski mediji razapinju "modre"
Copyright Profimedia

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde sigurno i dalje slave sjajnu partiju i ubedljivu pobedu nad Klužom u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope. To slavlje donekle kvari činjenica da se uz malo više energije i truda verovatno moglo i do Lige šampiona.

Printscreen

Takav zaključak se nameće nakon duela Šerifa, koji je eliminisao našeg šampiona, i zagrebačkog Dinama u Moldaviji. Ubedljivih 3:0 za domaći tim, svi se slažu da je moglo i trebalo da bude i svih 5:0, govore da su crveno-beli daleko kvaliteniji od hrvatskog tima u ovom trenutku i da su mogli do elitnog ranga takmičenja.

Printscreen

Printscreen

Ali kako “za prosutim mlekom ne treba plakati”, tako je ovo vreme za zadovoljstvo zbog gaženja Kluža i gotovo izvesnog plasmana u Ligu Evrope.

Printscreen

Printscreen

Suze i očaj danas vladaju Hrvatskom. Tamošnji mediji bukvalno su razapeli fudbalere Dinama, ne štede se kritike, čak i prozivke pojedinaca, a već iz brojnih naslova jasno je da su “modri” žestoko razočarali naciju.

Pročitajte još:

Čitamo da je “Dinamo potpuno razbijen”, da su igračima “milioni udarili u glavu”, da su “modri” doživeli “havariju u Moldaviji”, da se radi o “najvećoj evropskoj sramoti” i da se “ne zna šta je bilo jezivije”… Možda je ipak najjači naslov u kom se pominje i srpski šampion, a koji glasi “Dinamo nije upao u zamku kao Crvena zvezda… Dinamo je upao u crnu rupu bez dna!”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike