Pančevci menjali trenere, sada ostali i bez direktora! Evo zašto je otišao bivši kapiten Zvezde

12.10.2023

16:43

0

Autor: D. N.

Železničar je ove sezone debitovao u elitnom fudbalskom rangu

Pančevci menjali trenere, sada ostali i bez direktora! Evo zašto je otišao bivši kapiten Zvezde
Copyright MN Press

Ivan Adžić više nije sportski direktor Železničara iz Pančeva, tima koji ove sezone debitovao u elitnom rangu srpskog fudbala. Kako je objasnio, došlo je do mimoilaženja u mišljenjima.

- Pre tačno godinu i po dana prihvatio sam funkciju sportskog direktora Železničara. U tom trenutku sam imao ispred sebe veliki izazov i samo jedan cilj, a to je da uvedem Železničar u superligaše prvi put u istoriji Pančeva. Zajedničkim snagama smo uspeli u tome i zbog toga sam ponosan i srećan. Ono što sam odmah rekao i stojim iza toga "Lakše je ući u Superligu, nego u njoj opstati". Ulaskom u Superligu odgovornost je još viša, te je profesionalni i strateški pristup u radu sa timom potrebno podići na još viši nivo - obrazložio je razloge odlaska Adžić.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde poželeo je sreću ekipi Železničara u nastavku sezone u Superligi.

- Odlazim iz kluba kako se sadašnje aktivnosti i odluke uprave kluba i moje viđenje superligaša ne poklapaju. Ono što želim da kažem je da sam u Pančevu stekao mnogo prijatelja, sarađivao sa divnim ljudima, trenerima, momcima, odnosno igračima iz kluba o kojima imam samo reči hvale. Želim im sreću u daljem radu - istakao je Adžić.

Železničar je prošle sezone izborio plasman u Superligu Srbije. Ekipa iz Pančeva se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo četiri boda. Železničar je od početka sezone promenio tri trenera. Čelnici kluba iz Pančeva su nedavno za trenera imenovali Nenada Mijailovića. Ekipu je vodio Aleksandar Linta, a pre njega Predrag Rogan.

Adžić je bio sportski direktor Železničara od 2022. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike