Trener Zvezde imao sastanak sa upravom! Baharu su imali šta da kažu

10.10.2023

12:35

0

Autor: 24sedam

Prvak Srbije trenutno zaostaje četiri boda za najvećim rivalom Partizanom

Trener Zvezde imao sastanak sa upravom! Baharu su imali šta da kažu
Copyright MN Press

Za fudbalere Crvene zvezde trenutno je pauza zbog obaveza reprezentacija, a šef stručnog štaba Barak Bahar neće moći da računa na brojne igrače. Dakle biće treniga sa manjim brojem fudbalera, ali i više vremena za analizu.

U nedelju, prvak Srbije je pobedio u Kragujevcu, ali je i primio tri gola. Ali to nije sve, pošto crveno-beli posle devet odigranih utakmica za najvećim rivalom i liderom na tabeli, Partizanom zaostaju četiri boda.

Zbog toga je  prema sazanjima Mozzart Sporta Izraelac je prethodnih dana imao sastanak sa klupskom upravom, gde mu je predočeno da bi Crvena zvezda u narednom periodu trebalo da promeni neke stvari u igri.

Kako se dalje navodi, ukazivano je na taktičku nedisciplinu i olako primanje golova. Nije tajna da se Baharu najviše zamera igra u defanzivi, odnosno kolektivno branjenje, posebno što je imao odrešene ruke u sastavljanju tima. Pričalo se na sastanku i o potencijalnoj promeni načina igre, odnosno nešto obazrivoj taktici, viđenoj u drugom poluvremenu meča sa Radničkim iz Kragujevca.

Kao zaključak se navodi da je Bahar došao kao skup projekat, sa velikim brojem saradnika i dugoročnim ugovorom. Ali isto tako i da će biti pod velikim pritiskom u narednom periodu, ali za sada uživa poverenje.

Kada se završi pauza, sledi meč Superlige sa Javorom, a onda i utakmica Lige šampiona u Lajpcigu. Posle dva meča, crveno-beli imaju jedan bod, pa se borba za evropsko proleće nastavlja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike