Šta Zvezda nudi VIP gostima na meču Lige šampiona? Zavirite u ovaj luksuz na Marakani! (VIDEO)

10.10.2023

22:57

0

Autor: A. Š.

Čelnici kluba potrudili su se da sportske rezultate isprate i uslovi za posetioce na stadionu. Posebno za one sa malo dubljim džepom…

Šta Zvezda nudi VIP gostima na meču Lige šampiona? Zavirite u ovaj luksuz na Marakani! (VIDEO)
VIP galerija Marakane - Copyright Printscreen/Twitter/The Paddest Seat

Ušla je Crvena zvezda među fudbalsku evropsku elitu u gotovo svakom pogledu. Dominaciju u nacionalnom šampionatu ispratio je istorijski, prvi direktan plasman u Ligu šampiona, a čelnici kluba potrudili su se da sportske rezultate isprate i uslovi za posetioce na stadionu.

Posebno one koji sebi mogu da priušte VIP mesta na stadionu „Rajko Mitić“. Hvalili su se crveno-beli prethodnih meseci kako su stadionsku infrastrukturu podigli na znatno viši nivo, a sve to je dokumentovao i profil na društvenim mrežama „The Padded Seat“, koji je specijalizovan za obilaske i uslugu na fudbalskim stadionima za navijače sa nešto dubljim džepom.

Ljudi koji stoje iza ovog profila iskoristili su nedavni dolazak Jang Bojsa na najveći srpski stadion da posete Beograd i fudbalsko zdanje u Ljutice Bogdana, podelivši potom sa svojim pratiocima šta je sve dostupno onima sa VIP ulaznicom za utakmice Crvene zvezde.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike