Partizanov rival i sa 14 igrača preti: Crno-beli su stvarali evropsku istoriju, ali mi smo spremni!

18.08.2021

15:01

0

Trener Santa Klare Daniel Ramos još nije dobio rezultate PCR testova desetorice zaraženih igrača

Partizanov rival i sa 14 igrača preti: Crno-beli su stvarali evropsku istoriju, ali mi smo spremni!
Copyright Daniel Ramos, trener FK Santa Klara/Profimedia

Na Partizan gledam kao klub koji je stvarao istoriju evropskog fudbala, ali mislim da moja ekipa može da se takmiči sa njihovom ekipom u evropskom meču. Trener Santa Klare Daniel Ramos sa optimizmom dočekuje sutrašnji duel sa crno-belima pred svojim navijačima na Azorima.

– Partizanov kvalitet nas ne sprečava legitimne mogućnosti da se ravnopravno borimo. Imamo i ovo uverenje, a uvereni smo i da se Santa Klara na najvišem nivou može suočiti sa jakim Partizanom, da se može suprotstaviti Partizanu – rekao je Ramos.

Na konferenciji za novinare, održanoj na stadionu “Sao Migel”, u Ponta Delgadi, Ramos je podsetio sve da Partizan ima četiri pobede na četiri meča u domaćem prvenstvu i da su igrači iskusni sa dosta evropskih utakmica u nogama.

Fudbaleri Santa Klare/Profimedia

– Imamo svežeg Partizana, jer je uspeo da odloži svoju prvenstvenu utakmicu, nešto što mi nismo dobili. Taj podatak nas čini neravnopravnim, jasno, ali mi idemo u meč sa našim snagama.

U momentu održavanja konferencije Ramos još nije znao rezultate testova zaraženih igrača. Njih desetorica su preskočila nekoliko utakmice zbog koronavirusa, ali Ramos veruje da su se u međuvremenu neki oporavili, jer nisu imali nikakve simptome.

– Čekamo rezultate testova. Imamo 14 igrača plus golmana, to je ono što znam da trenutno imam. Takođe znam da mogu imati više od pet popodne – rekao je Ramos, da bi se za kraj osvrnuo na atmosferu u ekipi:

Sa duhom grupe koja postoji, sa jedinstvom, sa idejom igre koja postoji, sa sposobnošcću da svi radimo u pobedničkom smislu, gde nema krivaca u porazima i gde smo svi slavili pobede, mislim da možemo ponovo da napravimo dobro prvenstvo.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike