Bahar izabrao 11 za Zvezdin meč odluke!

03.10.2023

20:10

0

Autor: D. N.

Na "Rajku Mitiću" će gostovati prvak Švajcarske Jang Bojs

Bahar izabrao 11 za Zvezdin meč odluke!
Barak Bahar na treningu - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbalere Crvene zvezde sutra od 21 čas (Premium 1 TV Arena sport) očekuje veoma važna utakmica Lige šampiona. U goste prvaku Srbije dolazi šampion Švajcarske, ekipa Jang Bojs. U prvom kolu, ekipa Baraka Bahara je izgubila od Mančester sitija, a tim Rafaela Vikija od Lajpciga.

Tako da nas očekuje duel koji će u velikoj meri odrediti dalju borbu za treće mesto u grupi elitnog UEFA takmičenja. Pošto igra pred svojim navijačima, Zvezda ima imperativ pobede jer mora da iskoristi domaćinstvo protiv tima koji je po kvalitetu iza Sitija i Lajpciga.

Tako da Izraelac na klupi crveno-belih ne bi trebalo da kalkuliše. Očekuje se da startna postava i sutra od 21 čas, bude identična onoj sa "Etihada" (3-5-2). Tada su od prvog minuta na teren istrčali Glazer, Dragović, Điga, Rodić, Mijailović, Stamenić, Hvang, Ivanić, Mitrović Bukari i Ndiaje, pa se očekuje i "repriza".

U drugom poluvremenu, kada se već nazirala pobeda "građana" Pepa Gvardiole šansu su dobili i Kangva, Lučić, Degenek, Olajinka i Kraso.

Posle gostovanja u Engleskoj, crveno-beli su odigrali samo jedan meč. U Superligi su pobedili Radnički. Rezultat je bio 1:0, a meč su obeležile i brojne šanse, ali ne i realizacija. Startna postava u duelu sa Nišlijama bila je delimično drugačija i izgledala je ovako Glazer, Điga, Mijailović, Dragović, Bukari, Stamenić, Hvang, Mitrović, Ivanić, Kraso i Ndiaje.

U nastavku su zaigrali i Rodić, Kangva, Olajinka i Lučić, tako da je jasno koja je grupa fudbalera u prvom planu kod Bahara. Male su korekcije i uglavnom su vezane za pozicije na primer Bukarija i Mijailovića.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike