Hvala Partizanu, bez njih ovo ne bi bilo moguće! Kalulu presrećan posle prvenca u crno-belom dresu!

02.10.2023

15:15

0

Autor: G. F.

Omaleni napadač pokazao zbog čega je došao u Humsku

Hvala Partizanu, bez njih ovo ne bi bilo moguće! Kalulu presrećan posle prvenca u crno-belom dresu!
Aldo Kalulu - Copyright profimedia, fk partizan

Kada je objavljeno da je Partizan angažovao novog igrača, te da je to Aldo Kalulu, očekivanja navijača su bila ogromna.

Njegove partije na početku crno-bele odiseje ipak nisu bile ono čemu su se Grobari, ali i sam igrač nadali. Donekle i logično jer se ekipe pridružio prilično kasno, pa je bilo potrebno vreme za uhodavanje i uigravanje sa novim saigračima.

Na utakmici u Krušecu, koju je Partizan dobio sa 2:0, i izbio na prvo mesto na tabeli, obeležio je upravo Kalulu. Borben, rastrčan, razigran, bio je konstantna pretnja rivalu, a konačno i strelac prvog gola na utakmici, ali i svog prvenca u dresu Partizana.

- Zaista sam presrećan zbog gola, a ujedno se i zahvaljujem Kristijanu Beliću na dobroj asistenciji. Ovo je, na neki način, nastavak moje igre iz prošlog meča. U sve sam boljoj formi, a nije bilo lako igrati bez priprema. Ali, ovo je dokaz da se uz želju i mnogo rada može doći do uspeha. Mogao sam da postignem još neki gol ali je i protivnički golman bio sjajan - rekao je Kalulu za sajt Partizana, pa dodao:

- Ni teren nije bio sjajan, što nije izgovor, ali sve u svemu - još jedna pobeda je tu! Zaista smo bili fokusirani i završili smo utakmicu bez primljenog gola. Ali, ono što je najvažnije jeste da svaki meč privodimo kraju, kako ovaj tako i prethodni,  mirno i bez panike!

Kalulu je zbog igara u dresu Partizana ponovo i na oku selektora reprezentacije Konga.

- Hvala na fantastičnoj energiji navijačima koji su nam mnogo pomogli i nosili nas do pobede tokom cele utakmice! Nadam se da ćemo ih uskoro videti kod kuće. Potrebni su nam! Ali, hvala mom timu bez koga ne bih ni ja došao do gola, ni nova tri boda, kao ni do ponovnog poziva u reprezentaciju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike