Mesi se vraća kući! Argentinac ne razmišlja o kraju – već se zna njegov naredni klub!

02.10.2023

18:16

0

Autor: A. Š.

Fenomelani „gaučos“ je otkrio da je uvek razmišljao o jednoj ideji – da igra u domovini kao svetski prvak

Mesi se vraća kući! Argentinac ne razmišlja o kraju – već se zna njegov naredni klub!
Poruka navijača Njuelsa za Lea Mesija ispred Nou Kampa - Copyright Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Leo Mesi ni u 36. godini ne razmišlja o kraju karijere. Iako je prošle zime na Mundijalu u Kataru osvojio jedini veliki trofej koji mu je nedostajao u karijeri, omaleni „gaučos“ još ima želju da „ganja loptu“.

Trenutno to čini u MLS ligi u dresu Inter Majamija u koji je stigao letos i za koji je u 12 odigranih utakmica postigao 11 i asistirao za pet golova.

Podsetimo, pre nego što je doneo odluku da se pridruži klubu koji je delom u vlasništvu legendarnog engleskog fudbalera Dejvida Bekama, navijači Barselone su se nadali da bi Mesija još neko vreme da gledaju u dresu njihovog kluba. Ali, kako stvari stoje to će im ostati samo san, jer se, navodno, već zna u kojoj će sredini sjajni napadač privesti kraju impresivnu karijeru. A to, sva je prilika, neće biti „Nou Kamp“.

Mesija ugovor sa Majamijem vezuje do 2025. godine, a „El Nacional“ piše da će se po isteku te saradnje Leo vratiti tamo gde je sve i počelo – u argentinski Njuels Old Bojs“, što je, istini za volju, i sam fudbaler nagovestio u nedavnom intervjuu za „TyC Sports“.

- Uvek sam razmišljao o jednoj ideji, a to je da uživam u argentinskom fudbalu igrajući kao prvak sveta za Njuels – kazao je tada Mesi, poručivši da ne razmišlja o kraju karijere.

- Želim da radim ono u čemu uživam. Ne razmišljam o budućnosti, uživaću koliko god je to moguće. Najviše volim da igram fudbal – istakao je Mesi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike