Velika ispovest Dejvida Bekama! Vređali su me, pljuvali na ulici, nisam ništa jeo ni spavao! (VIDEO)

02.10.2023

16:11

0

Autor: G. F.

Legendarni fudbaler pričao o najgorem periodu u karijeri

Velika ispovest Dejvida Bekama! Vređali su me, pljuvali na ulici, nisam ništa jeo ni spavao! (VIDEO)
Crveni karton za Bekam na SP 1998. - Copyright Profimedia

Nema mnogo onih koji Dejvida Bekama neće svrstati među najbolje fudbalere koje je Engleska imala.

Zaslužio je to svojim partijama u Mančester junajtedu i madridskom Realu, ali i reprezentaciji zemlje koja sebe naziva "kolevkom fudbala".

Sa strane gledano uz uspešnu karijeru Dejvid ima čime da se pohvali i u privatnom životu, pa i kasnije u poslovnoj karijeri.

Ali, ima i nešto što javnost nije znala sve do pojavljivanja filma "Bekam". Nije se znalo za pakao kroz koji je prošao baš zbog reprezentacije svoje zemlje.

Sve se dešavalo nakon poraza Engleske na penale od Argentine na Mundijalu 1998. godine. Tada je Bekam isključen na startu drugog poluvremena zbog faula nad Dijegom Simeoneom i tada je okrivljen za poraz od posebno mrskog rivala. Zapravo je Bekam bio fauliran, a onda sa zemlje nogom potkačio Argentinca. Iako su mišljenja bila podeljena o tome da li je bilo namere, Englez je isključen.

 

 

- Voleo bih da postoji pilula koja može da izbriše neka sećanja. Napravio sam glupu grešku koja mi je promenila život. Sa svih strana čuo sam "sramota si", "kako je kad izneveriš državu" i slično. Dosad nisam pričao o tome, zato što jednostavno nisam mogao. Svaki dan su me vređali gde god da sam išao. Teško je ići ulicom i videti kako ljudi bulje u tebe, pljuju te, prilaze ti, govore ti svašta - ispričao je Bekam, pa dodao:

- Nisam mogao da jedem, da spavam... Uopšte mi  nije bilo dobro! Da ne spominjem moje roditelje. Ne mogu sebi to da oprostim. Najteži deo svega je to što sam pogrešio. To me je ubijalo iznutra!

Bekamova supruga Viktorija bila je još jasnija i preciznija u opisu tog perioda:

- Dejvid je postao meta mržnje i javnog uznemiravanja. Pao je u kliničku depresiju, bio je jako loše i ja zato i danas želim da ubijem ljude koji su mu to uradili!

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike