Zvezdina velika akcija: Najhumaniji besplatno na Jang bojs

30.09.2023

22:08

0

Meč drugog kola Lige šampiona na programu je u sredu od 21 čas

Zvezdina velika akcija: Najhumaniji besplatno na Jang bojs
Stadion Rajko Mitić - Copyright MN Press

Akcija “Crveno-bela krv” će se 28. put po redu održati 1. i 2. oktobra u Medija centru stadiona “Rajko Mitić” od 10 do 18 časova, a svi zvezdaši koji pokažu humanost na delu će biti nagrađeni ulaznicom za meč drugog kola grupne faze Lige šampiona, koji će naši prvotimci odigrati protiv Jang Bojsa 4. oktobra od 21 čas.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je utakmica protiv Jang bojsa, ekipe koju su crveno-beli 2019. godine savladali u plej-ofu za Ligu šampiona. Navijači se sa osmehom na licu sećaju pomenutog duela, ali i 17. po redu akcije “Crveno-bela krv” tokom koje je zabeležen rekord, s obzirom da je prikupljeno 1488 jedinica krvi. Zvezdaši su tada kao i u mnogo situacija pokazali da imaju veliko srce, a priliku da simbolično ponovo pred duel protiv švajcarske ekipe doniraju krv će imati svi navijači dobre volje 1. i 2. oktobra od 10 do 18 časova. 

Foto: FK Crvena zvezda
 

Zbog velikog interesovanja preostalo je malo karata za utakmicu drugog kola Lige šampiona, takođe, limitiran je broj ulaznica koji će najhumaniji dobiti.

Pored Beograda, akcija "Crveno-bela krv" održaće se i u Kosovskoj Mitrovici u kojoj se može dobrovoljno donirati krv u ponedeljak, 2. septembra od 9 do 13 časova.

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike