Superagent Žorž Mendeš krenuo u akciju: CR7 napušta Torino, goreće Mančester

19.08.2021

16:51 >> 17:26

0

Portugalac spreman za razgovore sa gazdama Mančestera sitija oko transfera svog slavnog klijenta

Superagent Žorž Mendeš krenuo u akciju: CR7 napušta Torino, goreće Mančester
Copyright Profimedia

Čuveni superagent za fudbalske transfere rekao je “dosta šale, preuzimam stvari u svoje ruke”. Vesti sa Ostrva donose najavu novog spektakularnog transfera, u kojem će se Kristijano Ronaldo vratiti da živi u Mančesteru i obradovaće samo onaj deo svetlo-plave boje.

Neverovatno zvuči, ali italijanski “Korijere delo sport” saznaje da postoji dogovor o sastanku portugalskog menadžera sa vlasnicima Mančester sitija, sve povodom povratka Ronalda u Premijer ligu, gde je svojevremeno tresao mreže u dresu Mančester junajteda.

Juventus neće imati ništa protiv ovakvog raspleta letnjeg prelaznog roka, jer će tako samo sačuvati 28 miliona evra koliko treba da isplati Ronaldu do kraja ugovora i okrenuće se mlađim snagama.

Portugalac ima 37 godina i ovog leta je već bilo priče oko toga da bi mogao da se vrati u Mančester, ali tamo gde je započeo internacionalnu karijeru kada se sa 17 godina odselio iz lisabonskog Sportinga.

Pre nekoliko dana Španci su najavljivali njegov povratak u Real Madrid, pa su zbog toga reagovali i trener Karlo Anćeloti i sam Ronaldo, objavom demantija na Instagramu.

Ovaj transfer, ako se realizuje, verovatno će najviše obradovati Pepa Gvardiolu, koji je proletos najavljivao mogućnost dolaska Lea Mesija. Kako je ostao bez jedne superzvezde, a oko Hari Kejna stvari ne idu u najboljem pravcu, ulogu golgetera u njegovom timu mogao bi da preuzme Kristijano Ronaldo, sa kojim je kao trener Barselone vodio prave ratove za naslove prvaka u španskoj Primeri.

Na naslovnoj strani “Korijere” vidi se i najava odlaska golgetera Fjorentine Dušana Vlahovića u Atletiko Madrid.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike