Barak poziva Delije: Pomozite nam da pobedimo Radnički iz Niša!

29.09.2023

16:14

0

Trener crveno-belih veruje da će tribine na Marakani biti prilično ispunjene

Barak poziva Delije: Pomozite nam da pobedimo Radnički iz Niša!
Barak Bahar - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu (18.15 Tv Arena) u 10. kolu Super lige dočekuju Radnički iz Niša na Marakani, a trener crveno-belih Barak Bahar očekuje trijumf kako bi igrači dobili na samopouzdanju pred duel sa Jang Bojsom u Ligi šampiona.

- Pratili smo utakmice Radničkog, videli smo dobre stvari u njihovoj igri i da stvaraju šanse. Taktički su vrlo dobra ekipa. Sigurno neće biti lako na terenu. Što se tiče igrača koji će istrčati na teren, to uvek zavisi od protivnika i trenutne forme. Ima još vremena da se pripremimo, pre nego što se odlučim za startnih 11.  Imamo vremena do utakmice protiv Jang Bojsa, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o meču sa Radničkim - poručio je Bahar.

Izraelski stručnjak veruje da će Marakana biti prilično ispunjena i poziva Delije da im pomognu da posle dva poraza u prvenstvu stignu do pobede.

- Važno je da igramo protiv dobrih timova, kao što je to bio slučaj protiv Mančester Sitija, sa visokim tempom. Situacija je takva da moramo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Verujem da će meč protiv Radničkog uz ispunjene tribine biti veliki „vetar u leđa“ pred Jang Bojs - zaključio je Barak Bahar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike